Liviu Dragnea a rămas cu copiii, Irina Tănase, cu speranța și ceva avere. Ultima lovitură primită de blondă

Liviu Dragnea a rămas cu copiii, Irina Tănase, cu speranța și ceva avere. Ultima lovitură primită de blondă
Liviu Dragnea și-a început anul liniștit, în familie. Fostul politician s-a mulțumit să spună doar câteva cuvinte românilor. După ce a aflat că i-a fost infidelă, Liviu Dragnea a uitat de toate promisiunile pe care i le-a făcut fostei sale iubite, cu care a stat în ultimii opt ani. Se pare că acesta a cedat nervos atunci când a văzut că parte din banii pe care-i trimitea Irinei, ajungeau de fapt în buzunarul amantului acesteia. Așa că i-a dat un SMS că pleacă, adio nuntă cu nașii Olguța și Claudiu Manda, dar o lasă să rămână în apartamentul dragostei lor.

Chiar dacă Liviu Dragnea se pare că nu o mai vrea, Irina Tănase nu se lasă. Speră că-l va întoarce la ea.

Liviu Dragnea a rămas cu copiii, Irina Tănase, cu speranța. Ce lovitură a primit blonda

După ce a aflat că i-a fost infidelă, Liviu Dragnea a uitat de toate promisiunile pe care i le-a făcut fostei sale iubite, cu care a stat în ultimii opt ani. Se pare că acesta a cedat nervos atunci când a văzut că parte din banii pe care-i trimitea Irinei, ajungeau de fapt în buzunarul amantului acesteia. Așa că i-a dat un SMS că pleacă, adio nuntă cu nașii Olguța și Claudiu Manda, dar o lasă să rămână în apartamentul dragostei lor.

Cu cine a stat Dragnea de Revelion

Se pare că nu mai e nici o cale de împăcare, iar Dragnea i-a dat Irinei lovitura finală chiar de Revelion. El a dat de înțeles că nu mai are nici o legătură cu blonda, postând un mesaj și o fotografie în care apare alături de fiul său, Valentin. Sunt în curtea vilei din Alexandria, acolo unde locuiește Bombonica, fosta soție a politicianului. Poate, în timp, intervine și o împăcare, fiindcă Dragnea a declarat într-o emisiune tv că e în relații foarte bune cu fosta nevastă, merge des la Alexandria. Chiar și cu Irina. Acum blonda a dispărut din peisaj, iar ultima lovitură a primit-o de Revelion: „Familia este tot ceea ce contează cu adevărat în viață”.

„În ultima seară din an, închin împreună cu fiul meu un pahar în cinstea tuturor românilor”

„Anul 2021 a fost un an cu multe încercări pentru fiecare dintre noi, atât pentru mine cât și pentru copiii mei. A fost un an care m-a făcut mai puternic și care m-a învățat, mai mult ca niciodată, că familia este tot ceea ce contează cu adevărat în viață.

Îmi iubesc țara așa cum îmi iubesc copiii și, în ultima seară din an, închin împreună cu fiul meu un pahar în cinstea tuturor românilor. La mulți ani 2022! Să ne dea Dumnezeu sănătate și să ne ofere speranța într-un viitor mai bun!”, a fost mesajul lui Liviu Dragnea.

Cu ce avere s-a ales Irina

Chiar dacă acum pare că Liviu Dragnea e de neînduplecat, Irina a declarat în nenumărate rânduri că-l va aștepta acasă. Până când visul i se va împlini, blonda se bucură de tot ce a reușit să strângă în cei opt ani de relație. Din ce spun sursele, ea ar fi rămas doar cu câteva proprietăți imobiliare. Și probabil, ceva bănuți puși deoparte. Nu-i rău pentru o tânără de nici 30 de ani.

Sursă foto: viva și facebook