Liviu Dragnea aniversează la pușcărie. Ce veste bună a primit

Liviu Dragnea aniversează la pușcărie. Ce veste bună a primit
Sunt puține noutăți despre Liviu Dragnea care se află la pușcărie. Pe 6 decembrie, de Sfântul Nicolae, este ziua onomastică pe care fostul lider PSD o petrece după gratii. Însă, a primit și o veste bună.

Codrin Ștefănescu i-a dat o veste bună lui Liviu Nicolae Dragnea (58 de ani), chiar înainte de ziua numelui. „După 4 ani de cercetări, controale și verificări, reclamația depusă de hastag-rezist s-a dovedit a fi o mizerie!”, a scris fostul secretar general al PSD București.

Liviu Dragnea aniversează la pușcărie. Ce veste bună a primit

Liviu Dragnea se numește și Nicolae, dar fostul lider PSD nu mai petrece ca altă dată pentru că este după gratii. Însă, prietenii nu l-au uitat. Mii de persoane au reacționat la anunțul dat de Codrin Ștefănescu, sâmbătă seara (5 decembrie), scrie capital.ro.

Codrin Ștefănescu a anunțat printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook că dosarul lui Liviu Dragnea a fost clasat pe data de 5 noiembrie 2020.

„Vreau să fac un anunț pentru prieteni! Dosarul lui Liviu Dragnea de la ANI a fost clasat azi! După 4 ani de cercetări, controale și verificări, reclamația depusă de hastag-rezist s-a dovedit a fi o mizerie! După 4 ani in care au fost verificate pânā și rudele îndepărtate, 4 ani în care a fost demonizat, hărțuit și împroșcat cu noroi! Toate investigațiile au demonstrat oribila făcătură la care a fost supus pe nedrept. Am vrut să știți asta și v-am informat acum!”, a scris Codrin Ștefănescu.

Au fost mii de aprecieri la acest anunț a lui Codrin Ștefănescu: ”Dreptate pentru Liviu Dragnea!”, a scris un internut.

Codrin Ștefănescu: ”Nu am putut să îl mint”

La începutul lunii decembrie, Codrin Ștefănescu a postat un alt mesaj cu privire la fostul lider social-democrat în care a precizat că Liviu Dragnea îl sună câteva minute atunci când i se permite.

Codrin Ștefănescu i-a transmis că mulți oameni se gândesc la el și că mulți colegi din partid îl întrebă de starea sa de sănătate, în afară de cei de la conducerea ”noului PSD”.

”Și astăzi am vorbit cu el. Mā sunā câteva minute atunci când i se permite. I-am spus cā foarte mulți oameni se gândesc la el. I-am spus cā mulți colegi din partid mā intreabā zilnic despre starea lui de sānātate. Aproape toți, cu excepția celor din conducerea “noului PSD”. Nu am putut sā-l mint”, spunea Codrin Ștefănescu la începutul acestei luni.

Liviu Nicolae Dragnea, a fost condamnat definitiv cu executare la 3 ani și 6 luni închisoare în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman, pe 27 mai 2019.


Seria „Misiune Imposibilă” devine imposibilă. Unde vrea să filmeze Tom Cruise