Liviu Vârciu anunță o colaborare cu nume mari de la Hollywood. Iată ce le-a pregătit fanilor

Liviu Vârciu anunță o colaborare cu nume mari de la Hollywood. Iată ce le-a pregătit fanilor
Liviu Vârciu a avut mare succes cu prima parte a filmului Zăpadă, Ceai și Dragoste, iar acum a terminat scenariul și pentru partea a doua.

Are planuri mari de viitor și așteaptă cu sufletul la gură să-și îndeplinească un alt vis. Liviu Vârciu s-a pus pe treabă.

Liviu Vârciu anunță o colaborare cu nume mari de la Hollywood. Iată ce le-a pregătit fanilor

Simpaticul prezentator Liviu Vârciu muncește de zor să strâng bani și pentru a doua a filmului care i-a dus mare bucurie în suflet, „Zăpadă, Ceai și Dragoste”. Pentru prima parte, el a cheltuit toate economiile, dar acum nu mai vrea să facă la fel, ci să strângă sponsori. Pentru că vrea să iasă un film de care să vorbească toată lumea, Liviu Vârciu s-a hotărât să implice și două nume mari de la Hollywood.

„Suntem în discuții avansate cu doi actori de la Hollywood. Le-a plăcut inconștiența mea de a face acel film cu banii mei”

„Termin cu filmările în septembrie pentru emisiune. Atunci mă întorc și după voi decide ce fac cu filmul. Momentan am terminat scenariul și strâng bani pentru partea a doua. Nu mai vreau să-l fac din banii mei. Am făcut un film foarte bun și sunt convins că voi aduce un aport celor ce se vor implica.

N-am făcut încă niciun casting. Dar o parte din actorii din primul film vor juca și în acesta, plus alții noi. Suntem în discuții avansate cu doi actori de la Hollywood. Le-a plăcut inconștiența mea de a face acel film cu banii mei și nu au pretenții financiare exagerate.”, a declarat Liviu Vârciu, potrivit Platytech.

Urmează și partea a treia

Pentru prima parte a filmului, actorii au acceptați să joace fără să fie plătiți, iar rezultatul a fost extraordinar. Liviu spune că și-a recuperat banii, dar nu a făcut nici un profit. Acum vrea să schimbe macazul, în plus, dorește să facă și o a treia parte. „Mai am nevoie cam de 250.000 de euro pentru aceasta. Prima parte am făcut-o cu banii noștri. Nu am luat nimic de la sponsori. Ne-am scos investiția.

Ne-am plătit factura, dar nu prea au mai rămas. Tocmai asta vreau acum, să fac niște bani la al doilea film. Nu am pierdut nimic cu primul film. Chiar îi mulțumesc publicului că au apreciat filmul. Dar am nevoie de bani ca să pot face și partea a treia, apoi, nu doar a doua.”, a mai spus Liviu Vârciu.

Sursă foto: instagram