Liviu Vârciu este considerat unul dintre cei mai doriți bărbați din România, chiar și odată cu trecerea timpului. Cântărețul are 39 de ani și se preocupă în continuare de modul cum arată. El este om de televiziune, soț, tată și cu toate acestea se asigură că arată mereu foarte bine pe sticlă. Însă, acasă este mai mult tătic.

Liviu Vârciu, declarații emoționante despre copii. Poze de colecție

Ale tinereții valuri! Acum 18 ani, Liviu Vârciu era cunoscut ca un bărbat de care tinerele erau îndrăgostite. Avea 21 de ani când a devenit tătic, cânta manele „Eu am crezut”, „Eu îmi distrez nopțile”, „Dragoste inima mea” și „Tu ești jumătatea mea”. Carmina a venit pe lume în urma relației lui Liviu Vârciu cu Ami Teiceanu și locuiește la Timișoara împreună cu mama sa.

Lui Liviu Vârciu nu-i vine să creadă că au trecut 18 ani de când o strângea în brațe pe micuța Carmina, primul său copil

Într-un videoclip postat pe pagina sa de Instagram, Liviu Vârciu a anunțat că îi va cumpăra un apartament fiicei sale, care se va muta în București. „Se mută fata în București și tati face un credit și îi ia un apartament!”, a declarat fericit Liviu Vârciu, în timp ce își ținea fiica cea mică în brațe.

Liviu a bifat o căsătorie cu Adelina Pestrițu, dar lucrurile s-au tranșat într-un divorț destul de repede. Dar nu chiar foarte repede ca tânăra doamnă Vârciu să nu-și facă vânt în lumea mondenă și apoi în cea a vedetelor.  Artistul Liviu Vârciu, care era pe val cu formația lui L.A., a bifat o faptă bună și o deziluzie în dragoste și a mers mai departe.

Liviu Vârciu are trei copii

Liviu a devenit tătic pentru a doua oară pe 25 septembrie 2017. Artistul și Anda Călin i-au pus numele fiicei lor Anastasia Maria, iar în martie 2018, micuța a fost creștinată. Anatasia are 4 ani, iar Liviu Jr are aproape cinci luni.

Sâmbătă, 3 octombrie, artistul și-a botezat băiatul
Anatasia Maria are 4 ani și este prințesa familiei

Sâmbătă, 3 octombrie, artistul și-a botezat băiatul. „A fost un eveniment privat, doar în famile. Suntem în pandemie, nu avem voie să fim foarte mulți, tocmai de asta a fost doar familia mea și cam atât. A fost bine, gata, avem un creștin acasă, vă mulțumesc, vă pup cu mare drag și aveți grijă de voi. Și faceți copii, mă”, a spus Liviu Vârciu.


Andreea Podărescu e disperată și se roagă la Dumnezeu

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri