Andreea Podărescu a ajuns cu fiul ei a ajuns la Terapie Intensivă. Micuțul Anthony (2 ani) s-a simțit foarte rău, iar mama lui l-a dus la spital. Ultimul mesaj postat de model pe contul ei de socializare i-a speriat de-a dreptul pe prietenii acesteia.

Andreea Podărescu e disperată. Băiețelul este în spital

Fotomodelul Andreea Podărescu nu a dat detalii despre natura problemelor de sănătate pe care le acuză fiul ei, însă a lăsat să se înțeleagă că acestea nu păreau unele foarte grave, la început, însă, după ce a fost dus la spital, starea lui s-a agravat. Disperată, Andreea a postat acest mesaj mai mult pentru a se elibera de stresul și durerea pe care nu avea cu cine s-o împărtășească.

”Doamne… dă-mi mie toată durerea lui! Ia-mă, Doamne, la tine, numai lasă-mi copilul sănătos și în viață! E copilul meu, DOAMNE! Și îl iubesc cu toată ființa mea și m-am rugat mult la tine ca să mi-l trimiți în viața mea! E un copil care a crescut doar cu mămica lui și o iubește prea mult ca să ne despărți vreodată ! M-am luptat ca o fiară pentru el cu toată lumea… Doamne, nu mi-l lua! Urlu, Doamne, la tine, sfâșiată de durere, și cu inima aproape moartă!”, a scris Andreea Podărescu pe contul ei de socializare.

Andreea Podărescu, ordin de restricție pentru tatăl copilului ei

Andreea Podărescu a ajuns cunoscută datorită chipului său de păpușă și a formelor fără cusur.

Supranumita ”Prinţesa Bucureştiului”, Andreea Podărescu  a povestit la emisiunea “Xtra Night Show”, cum a fost bătută şi umilită de fostul său iubit, Gheorghe Bădoi.

Ulterior, i-a deschis acestuia și un proces pentru neplata pensiei alimentare. Ea l-a acuzat pe bărbat că nu s-a implicat cu nimic în creșterea și educarea fiului lor și că nu se interesează de soarta acestuia.

Scandalul dintre cei doi părinți a început în momentul în care bruneta a decis să pună punct relației, dându-și seama că tatăl fiului ei nu este cel mai potrivit pentru a le rămâne alături o viață.

”În sfârșit, după atât chin și teroare, am primit ordinul de protecție împotriva celui care mi-a provocat numai rău în această viață! În țara asta se mai face și dreptate! Mulțumesc, Doamne, mulțumesc autorităților! Dumnnezeu să vă binecuvânteze pe toți!”, a scris Andreea Podărescu, în urmă cu ceva timp, pe contul ei de socializare. Foto: platech.ro


Bianca Drăgușanu și-a luat zborul în Turcia, împreună cu Alex Bodi. Nebunie totală!

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri