Liviu Vârciu își face de râs iubita, printre bogați. Imagini cu subînțeles

Liviu Vârciu își face de râs iubita, printre bogați. Imagini cu subînțeles
E o modă între vedetele din România: să nu treacă vara și să nu fi fost ele, măcar câteva zile, la Monaco. Toate se duc pe acolo, dacă nu reușesc să se mute de tot.

Ce fac românii la Monaco, veți fi uimiți să aflați și, probabil, rămân multe nepovestite. Unii însă, nu-și mai încap în pantofii scumpi. O astfel de situație relatează Liviu Vârciu, ieșit la plimbare, seara, cu iubita sa încălțată în stiletto Louboutin. După o anume distanță parcursă pe tocuri înalte, tânăra a trebuit să renunțe. Frumoasa lui, elegantă, într-un costum cu pantalon și sacou albe, poșetă de firmă pe umăr și cu telefonul în mână, a decis să se descalțe și să simtă în tălpi piatra de pe faleză. Nonșalantă, ea a renunțat la încălțările scumpe și a continuat drumul desculță, spre amuzamentul lui Vârciu.

Iubitul a fost nemilos și s-a amuzat copios. A și filmat-o, întrebând-o: „ce faci, iubirea mea?”. „Asta se întâmplă când trăiești la țară. știi? Trăiești la țară, te descalți. Hai, ia-o ușor pe Monaco. Așa, țăranca mea, mânca-i-aș gura ei!”, a mai spus vedeta și a titrat, pe clipul postat pe TikTok „Românii la Monaco”.

Povestea despărțirii lui Vârciu de iubită

Anda Călin și Liviu Vârciu s-au cunoscut într-un restaurant. După multe insistențe din partea bărbatului, tânăra a decis să iasă cu acesta la o întâlnire.

„ M-am cunoscut cu Liviu (n.r. Liviu Vârciu) într-un restaurant. Primul pas l-a făcut Liviu și chiar a insistat. Mi-a scris câteva luni și primul lucru pe care mi l-a spus a fost că speră că merită așteptarea. Suntem împreună de patru ani și câteva luni”, a postat tânăra, pe Instagram. Ei au o fiică împreună, Anastasia.

Prietenii lor spun că Liviu a vrut să o testeze. După un an și jumătate de relație, la două luni de la botezul Anastasiei, cei doi s-au despărțit. Au rămas prieteni, dar, la scurt timp au realizat că nu pot trăi unul fără altul, așa că s-au împăcat. „Ne înțelegem foarte bine. Ea e familia mea”, a recunoscut Liviu, după împăcarea cu Anda.

Sursa foto: Instagram