Liviu Vârciu, răsfăț uriaș în locuința sa. Ce se ascunde în subsolul casei

Liviu Vârciu, răsfăț uriaș în locuința sa. Ce se ascunde în subsolul casei
Ani buni Liviu Vârciu a stat într-un apartament din Dristor, pe care l-a achiziționat cu un credit. Acum, e boier.

Viața lui Liviu Vârciu n-a fost doar lapte și miere și i-a fost extrem de greu când a avut probleme cu banii. Acum, toate relele au fost date uitării.

Liviu Vârciu, răsfăț uriaș în locuința sa. Ce se ascunde în subsolul casei

Liviu Vârciu e acum un bărbat fericit. Are o carieră la care mulți visează, este tătic de trei ori și are o soție care le dă clasă multor femei. Motiv pentru care a devenit extrem de responsabil. După patru ani în care a făcut eforturi uriașe să-și termine casa, a venit și momentul în care să stea liniștit și să se relaxeze.

Liviu e extrem de mândru de rezultatele muncii lui și le-a arătat recent și internauților cum e să trăiești în lux. E adevărat că s-au investit sute de mii de euro, dar a meritat. Căsuța lui Vârciu are trei etaje și cinci dormitoare, amenajate ca în reviste, iar la subsol și-a îndeplinit un mare vis și a făcut o sală de cinema, cu opt locuri. Bineînțeles că din casă nu lipsește nici jacuzzi, un lucru la care a visat mult timp.

“Pentru că sunt pasionat de filme, în casă am amenajat un mic cinema, de opt locuri. Am deja sute de filme, pe DVD-uri și Blue Ray, pe care le-am plătit, pentru că eu respect artiștii. Nu sunt adeptul descărcării filmelor gratis, de pe internet”, a declarat artistul.

Cine a sărit în ajutorul lui

Ca să faci o asemenea casă nu e ușor deloc, iar când  a avut nevoie de sprijin, cel care i-a sărit imediat în ajutor a fost tăticuțul lui, nea Mărin. Acesta a scos din buzunar 50.000 de euro și i-a dat băiatului pe care-l iubește enorm.

“M-a ajutat, mânca-i-aș gura lui! Am fost într-o situație foarte dificilă, nu-mi mai ajungeau banii pentru casă pe care încerc să o finalizez și nea Marin imediat a sărit. Cine-ți mai împrumută bani în ziua de astăzi?! E adevărat că eu mai cheltuiesc banii pe prostii”, a declarat Liviu cu ceva timp în urmă.

Sursă foto: instagram