Livu Vârciu a fost văzut de 20 de medici. Își amintește că a leșinat pe scaun după ce un medic i-a băgat un ac în nas

Livu Vârciu a fost văzut de 20 de medici. Își amintește că a leșinat pe scaun după ce un medic i-a băgat un ac în nas
După mult chin, analize peste analize și nervi cât cuprinde, Liviu Vârciu a înțeles, în sfârșit, ce probleme de sănătate are. De acum, stresul a luat sfârșit.

RMN-ul l-a salvat pe Liviu Vârciu. Prezentatorului i s-a pus un diagnostic și speră că de acum problemele se vor risipi.

Liviu Vârciu a răsuflat ușurat. Medicii i-au găsit leacul

La început a crezut că e o simplă răceală, dar când a văzut că îi este din ce în ce mai rău, Liviu Vârciu s-a speriat îngrozitor și a început investigațiile. După ce a făcut o sumedenie de teste să vadă dacă nu are coronavirus, dar și analize la plămâni, ultima soluție a rămas RMN-ul. Aceasta a fost investigația care a dat roade și Liviu a înțeles cu ce probleme de sănătate se confruntă.

„Cred că m-au văzut vreo 20 de medici”

”Am stat la pat în ultimele zile de m-am săturat, vă spun sincer. Am stat fie acasă, fie prin spitale, fie ele private sau de stat. Despre analize ce să mai vorbesc?

Mi-am făcut RMN la cap, analize la plămâni, o groază de teste anti COVID-19, toate ieșite, din fericire cu rezultat negativ. Multă vreme nu am primit un diagnostic clar. Cred că m-au văzut vreo 20 de medici, și câți medici am întâlnit, cam de tot atâtea păreri am avut parte”, a declarat simpaticul prezentator.

O doctoriță de la Spitalul Militar l-a salvat

Liviu Vârciu a mărturisit că a făcut RMN la Spitalul Militar, unde o doctoriță deșteaptă a reușit să deslușească misterul. Prezentatorul are doar… sinuzită, o afecțiune care trebuie neapărat tratată.

”Am avut ceva noroc în ultimele zile, când după un RMN făcut la Spitalul Militar, medical de acolo, o doctoriță foarte simpatică, susține că totul mi se trage de la o nenorocită de sinuzită. M-a întrebat dacă mă confrunt cu așa ceva și am răspuns pozitiv!”, a mai spus vedeta. Ce-i drept, acesta a mai avut un episod neplăcut cauzat de această afecțiune când avea 12 ani.

”S-a întâmplat pe când aveam 12 sau 13 ani. Tocmai începuse povestea asta cu sinuzita și m-am dus la spital să-mi fac o puncție, care se recomandă în asemenea cazuri. Însă nu-mi amintesc decât că acul cu care umbla medicul respectiv s-a înfipt în nu știu ce centru nervos și am leșinat pe scaun”, și-a amintit acesta.

Sursă foto: instagram