Liz Hurley a mărturisit cine a sărutat-o cel mai bine în filme

Liz Hurley a mărturisit cine a sărutat-o cel mai bine în filme
Dezvăluirea făcută de frumoasa actriță britanică a fost făcută în timpul show-ului "Watch What Happens Live". Invitată la emisiune, Elizabeth Hurley a răspuns unui băiat din public care s-a arătat interesat cu cine a avut ea cel mai bun sărut într-un film.

Liz nu s-a arătat deranjată de întrebare, ba nu a ezitat niciun moment cu răspunsul: ”Au fost atât de multe…Cred totusi ca a fost cu Matthew McConaughey” (foto).

Actrița (54 de ani) a povestit că s-a sărutat destul de mult cu Matthew (50 de ani) când au jucat în comedia lansată în anul 1999, ”EDtv”. A spus și care a fost cel mai oribil sărut de pe platourile de filmare, dar nu i-a dezvăluit numele actorului german cu care a jucat.

”Trebuia să filmăm o scenă sexy. Ne uram, nu ne suportam. Nu mi-a plăcut. Oribil’, a spus Liz Hurley.

 

Gazda show-ului, Andy Cohen, a întrebat-o pe atrăgătoarea actriță dacă sexul în vacanță este mai bun ca cel de acasă, iar vedeta a răspuns sincer, pe loc: Da.

În momentul de față nu se știe de vreo relație stabilă a artistei, Liz fiind preocupată intens de fiul său, Damian, un manechin bine cotat.

Cine este Elizabeth Hurley

Elizabeth Hurley s-a născut la 10 iunie 1965 în Hampshire, ca fiică mai mică a Angelei Mary (născută Titt) și a lui Roy Leonard Hurley. Este pe jumătate irlandeză. Tatăl ei a fost maior în Corpul Educațional al Armatei Regale, iar mama a fost profesoară. Mai are o soră mai mare, Kathleen („Kate”) și un frate mai mic, Andrews Hurley.

În timp ce era adolescentă, Liz Hurley s-a implicat în moda punk, vopsindu-și părul roz și străpungându-și nasul cu un inel.

„Când aveam 16 ani – asta era în 1981, 1982 – modelul din Basingstoke, suburbia în care am crescut, a fost punk”, a explicat ea într-un interviu.

S-a înscris la cursuri de balet, a urmat apoi studii de sociologie și psihologie, dar nu a rezistat tentației de a deveni tot mai vizibilă și s-a înscris la London Studio Center, ca să învețe teatru și dans.

Cariera sa este legată de teatru, de modeling și de film.

Elizabeth Hurley a devenit faimoasă ca actriță în urma scandalului stârnit de iubitul ei de atunci, Hugh Grant, cu care era la un pas de a se căsători, în 1995. Grant, un actor extrem de apreciat în Maria Britanie și la Hollywood, a fost surprins atunci de Poliție în timp ce întreținea un act sexual cu o prostituată de culoare. Toată presa internațională a vuit pe acest subiect, iar nunta celor doi, Liz și Hugh, a fost amânată, apoi anulată.

Relația lor a continuat încă 5 ani, totuși. Elizabeth a decis însă că trebuie să se despartă, iar separarea s-a produs în anul 2000, după 13 ani de concubinaj. Cei doi au rămas prieteni, iar mai târziu Hugh Grant i-a botezat băiatul născut în urma unei relații pasagere.

Din 1995 și până în 2001 a fost imaginea Casei Estee Lauder.

Azi, la 54 de ani, arată extraordinar de bine, are o afacere prosperă cu costume de baie și se bucură de succes.