Locul special în care Burlacul își întâlnește pretendentele

Locul special în care Burlacul își întâlnește pretendentele
Prima întâlnire a Burlacului cu cele 25 de domnișoare va avea loc acolo unde i-a fost schimbată viața prezentatorului emisiunii, Răzvan Fodor. E un loc aparte, și veți vedea de ce.

Va fi oare dragoste la prima vedere în locul special în care Burlacul își întâlnește pretendentele? Vom vedea în foarte scurt timp. Emoțiile sunt maxime. Prima întâlnirea a Burlacului cu cele 25 de domnișoare care se pregătesc să-l cucerească, va avea loc vineri, de la 20.30, la Antena 1.

Locul special în care Burlacul își întâlnește pretendentele

Protagoniștii se află într-o locație de vis care pentru gazda emisiunii, Răzvan Fodor, are o semnificație aparte. E locul care i-a schimbat viața, spune acesta din urmă. Un loc ce lui Răzvan Fodor i-a schimbat viața și în care a trăit unele dintre cele mai frumoase amintiri. Locul acesta ar putea căpăta o semnificație deosebită și pentru Burlacul.

Locul special în care Burlacul își întâlnește pretendentele

Vineri seara, de la ora 20.30, la Antena 1, Andi Constantin le va întâlni pe cele 25 de pretendente într-un cadru de vis. „E locul în care în urmă cu zece ani eu m-am căsătorit, pe 4 septembrie 2010”, a povestit gazda emisiunii, Răzvan Fodor. Iar dacă s-ar întâmpla ca magia locului să îi schimbe viața și Burlacului, Fodor s-ar întoarce în aceeași locație în calitate de naș.

„Eu am o regulă – dacă nu mă pui să mă îmbrac în costum la nuntă, nu mă bagi în horă, dacă mă primești așa cum sunt, eu vin, te nășesc, îți botez copiii”, a mărturisit amuzat Răzvan Fodor. În cel de-al șaselea sezon al emisiunii, care va avea premiera vineri, 5 martie, de la ora 20.30, la Antena 1, Burlacul va avea ocazia să plece alături de 25 de tinere într-o călătorie plină de emoție și aventură, în locații inedite atât din România, cât și din Turcia.

Cu personalități distincte și temperamente diferite, fetele se vor lupta pentru a-i atrage atenția Burlacului. Vineri, de la ora 20.30, la Antena 1, Burlacul va avea ocazia să le cunoască pe cele 25 de tinere. El va putea să discute cu ele și să încerce să le cunoască mai bine. La finalul serii, doar 15 dintre acestea vor fi invitate să rămână alături de el. Acestea vor primi un trandafir roșu care simbolizează intențiile Burlacului.

Sursa foto: Antena 1

Un mare actor vrea să fie președintele Americii. Ce spune despre asta

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp