Nu este ceva ieșit din comun ca artiștii să se orienteze spre politică la un moment dat. Să luam exemplu pe Vladimir Zelenskiy care este actualul președinte al Ucrainei, după ce a câștigat alegerile. La Hollywood lucrurile nu sunt departe. Kanye West, spre exemplu, a candidat și el la președenția Statelor Unite, deși nu a avut nicio șansă. Acum, un mare actor a anunțat că vrea să fie președintele Americii. 

În cadrul podcastului „Pod Save America”, actorul Will Smith, în vârstă de 52 de ani, a mărturisit că nu exclude ideea de a candida la președenția Americii. „Cred că deocamdată voi lăsa biroul să fie curățat puțin și apoi voi lua în considerare asta la un moment dat,” a spus Smith gazdei Jon Favreau la episodul de podcast de luni, despre posibilitatea de a candida la un moment dat. 

Will Smith vrea să fie președintele Americii. Își plănuiește totul 

vrea să fie președintele Americii

Smith a spus că nu este sigur dacă va rămâne în domeniul media sau se va implica în politică, dar orice ar alege va continua să-și spună părerea și să pledeze pentru ceea ce crede. „Nu știu, e ca și cum, absolut am o părere. Sunt optimist. Sunt plin de speranță”, a spus el. „Cred în înțelegerea dintre oameni și cred în posibilitatea armoniei. Deci, cu siguranță îmi voi juca rolul, indiferent dacă rămâne artistic sau se aventurează la un moment dat în arena politică”, a mai spus actorul. 

Smith cocheteaza de zeci de ani cu ideea de a candida pentru biroul prezidențial. În 1999, după ce Bill și Hillary Clinton l-au invitat să doarmă în dormitorul Lincoln, a glumit „i-am spus lui Bill că ar trebui să-mi țină camera caldă”. „În mintea mea, dacă Reagan a putut ajunge președinte, de ce nu și Will Smith?”, a mărturisit vedeta la vremea respectivă. 

Foto: Facebook

O actriță de mare succes. Ana Ularu, eroina din cel mai așteptat serial Netflix din acest început de an

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp