Care sunt cele mai populare locuri de muncă printre psihopați

Care sunt cele mai populare locuri de muncă printre psihopați
Psihopații sunt secreți, vicleni și adesea par complet normali în exterior - de aceea uneori este imposibil să-i reperăm. Dar, de cele mai multe ori, acest tip de oameni au un singur lucru în comun: cariera lor.

Kevin Dutton, psiholog și scriitor britanic, studiază psihopatia de mulți ani. Pe baza cercetărilor sale și a analizei amănunțite, el a scris cartea, Înțelepciunea psihopaților, unde a explorat 10 profesii pe care aceste tipuri de oameni le aleg de cele mai multe ori.

Funcționar public

Potrivit psihologilor, un funcționar public se află pe locul zece pe lista locurilor de muncă pe care psihopații tind să le aleagă. Acest lucru se datorează faptului că astfel de oameni doresc putere și control, care este ușor de obținut ca funcționar public.

Au existat cazuri când guvernul a angajat intenționat acest tip de oameni pentru a face față anumitor probleme. 

De exemplu, în 2014, Marea Britanie a angajat psihopați pentru a menține ordinea în timpul crizei, deoarece acești oameni nu au sentimente pentru ceilalți și nu au un cod moral. Sunt inteligenți și logici. Acest lucru înseamnă că își vor face treaba exact așa cum ar trebui.

Bucătar

Meseria de bucătar este, de asemenea, populară – și nu pentru că aceștia au acces ușor la cuțite și foc. Psihopații sunt extrem de rezistenți la stres și prosperă în haos. Acesta este motivul pentru care funcționează foarte bine în condiții dificile, cum ar fi o bucătărie aglomerată.

Chef Gordon Ramsay a spus odată că bucătarii sunt nebuni. Sunt elegante, delicate, obsedate de ele însele, lucrează adesea 100 de ore pe săptămână și creează intenționat o atmosferă intensă. O bucătărie aglomerată este absolut nebună.

Jurnalist

Trăsături de caracter precum farmecul, insolența și cruzimea sunt foarte bune la un jurnalist. Și este mai mult decât suficient să vă vedeți numele sub un articol nou în fiecare zi pentru a transforma chiar și pe cei mai modesti oameni în egomani.

Aceasta este o treabă foarte stresantă, mai ales atunci când trebuie să furnizați o cantitate uriașă de material bun într-un timp scurt. Îți cere să fii competitiv și să te străduiești să fii cel mai bun. Acesta este un mediu de lucru perfect pentru un psihopat.

Richard Gere, cel mai frumos bărbat în viață până la vâsta de 50 de ani. Acum are baston

Recomandarile noastre