Logodnicul Andei Adam, la tribunal. Cine l-a dat în judecată

Logodnicul Andei Adam, la tribunal. Cine l-a dat în judecată
Yosif Mohaci, viitorul soț al Andei Adam, a avut o viață cu suișuri și coborâșuri. Cu ce probleme s-a confruntat.

A făcut cea mai frumoasă cerere în căsătorie, însă trecutul l-a ajuns pe iubitul Andei Adam.

Iubitul Andei Adam, la tribunal. Cine l-a dat în judecată

Anda Adam este cu un picior în Rai după ce a fost cerută în căsătorie de iubitul său. Vedeta și-a ales ce a fost mai bun, însă și Yosuf a trecut prin mari dificultăți financiare cu câțiva ani în urmă. Acesta a ajuns chiar la tribunal, ba chiar a fost executat silit. Motivul? A împrumutat bani de la cineva și a girat cu un imobil pentru un împrumut de 100.000 de dolari. Se pare că acesta nu a putut să mai plătească, iar dosarul a ajuns la un birou de executori judecătorești care l-a acționat în judecată.

Anda Adam, vacanță cu surprize

Problemele financiare au fost date uitării, pentru că acum afaceristului îi merge bine pe toate planurile. Și pentru că e îndrăgostit lulea de cântăreață, a pus la cale o vacanță surpriză. A dus-o în Cappadocia și a cerut-o și în căsătorie. „Mi-a pregătit o vacanță surpriză unde mi-a făcut și o altă surpriză!

Am avut parte de o experiență inedită, într-o locație în care zboară zeci de baloane. A pregătit un shooting foto cu un fotograf de acolo și a pus la cale o cerere în căsătorie. A fost cred ca unul dintre cele mai frumoase momente din viața mea și nu pot decât să îi mulțumesc pentru asta.

Este o destinație pe care voiam să o vizităm de mult, el a vrut să îmi facă o surpriză, să mă ducă aici, în Cappadocia. Bineînțeles că m-am gândit că ar fi superb, odată ajunși acolo, să facem și o ședință foto. Când am terminat de fotografiat și m-am întors la iubitul meu, el deja era în costum, cu cutia cu inelul pregătite; s-a asezat în genunchi și m-a intrebat dacă vreau să fiu soția lui”, a declarat vedeta, în culmea fericirii.

Sursă foto: instagram