Lora a decis ce va face după șapte ani de relație. Anunțul a fost făcut de „nașul” Horia Brenciu

Lora a decis ce va face după șapte ani de relație. Anunțul a fost făcut de „nașul” Horia Brenciu
Veste mare despre îndrăgita cântăreață Lora. Artista schimbă foaia după șapte ani alături de Ionuț Ghenu.

Ce se întâmplă între Lora și iubitul său, Ionuț? Aflați acum ce vor să facă cei doi.

Lora a decis ce va face după șapte ani de relație. Anunțul a fost făcut de prietenul Horia Brenciu

Invitată în podcast-ul lui Horia Brenciu, Lora și iubitul său, Ionuț, au dat vestea mult așteptată de toți cei care îi apreciază: se căsătoresc. Cel care a dat în vileag lucruri despre marele eveniment a fost chiar Horia, dar luni, cei doi vor vorbi mai multe despre cel mai frumos lucru din viața lor.

„Pregătiți-vă pentru un bibelou de episod!”

„Nu am cum să vă spun asta, decât direct: Lora se mărită! Ionuț e alesul! Despre nuntă, locație, precum și despre formidabilele clipe din viața artistică palpitantă a Lorei, vom povesti luni, la Lucruri simple! Pregătiți-vă pentru un bibelou de episod!”, a dezvăluit artistul pe rețelele de socializare.

Șapte ani de relație non-stop

Lora și Ionuț Ghenu sunt împreună de mai mulți ani și au trecut prin momente grele, dar au fost mereu trup și suflet unul pentru celălalt. Cei doi își doreau să se căsătorească de ceva vreme, dar au fost opriți de pandemie. ,,Anul ăsta împlinim 7 ani de relație ,,non-stop.” (…) Ne-am iubit și acceptat cu bune și rele și am avut un scop comun. Cât veți avea un scop, un ideal comun, veți fi meniți să fiți împreună”, a scris vedeta cu ceva timp în urmă pe rețelele de socializare.

Câștigă bani în urma unei creme realizată după rețeta mamei sale

După ce mama sa s-a stins, Lora nu s-a lăsat și a continuat munca. Ea s-a lansat în afaceri cu propria cremă hidratantă și vrea să dezvolte acum o linie care să îi poarte numele, după rețeta celei care i-a dat viață, mama ei fiind, la vremea sa, farmacistă la Galați. Cântăreața a așteptat trei ani ca produsul să fie testat și aprobat pentru a fi vândut în magazinele de specialitate.

Sursă foto: instagram