Surpriză inedită pentru Horia Brenciu la zi aniversară. Soția l-a dat pe spate

Surpriză inedită pentru Horia Brenciu la zi aniversară. Soția l-a dat pe spate
27 august este o zi specială pentru Horia Brenciu. Artistul a împlinit 49 de ani, iar soția i-a făcut un cadou neașteptat.

Chiar dacă Horia Brenciu și soția lui sunt mereu discreți cu relația lor, Alice a arătat care sunt adevăratele sentimente.

Surpriză inedită pentru Horia Brenciu la zi aniversară. Soția l-a dat pe spate

Fac parte din categoria celor care știu ce înseamnă o relație reușită în adevăratul sens al cuvântului. Horia Brenciu și Alice trăiesc de 15 ani o poveste de dragoste ce pare fără sfârșit. La împlinirea celor 49 de ani, aceasta l-a făcut pe Horia să se umfle în pene, pentru că i-a dat un mesaj cu totul și cu totul special.

„El e iubitul și prietenul, și amantul meu. La mulți ani, frumosule și bunule, și minunatule! #rezistaaaa!”, a fost mesajul postat de Alice, alături de o fotografie cu Brenciu.

„Îi admir forța și răbdarea cu care ne ține pe mine și pe cei 4 copii ai noștri în frâu”

„Horia Brenciu e un tip complex, ultrasensibil, ultracreativ și, când ai nevoie, bun de pus pe rană”. Așa l-a descris Alice pe iubitul său soț cu câțiva ani în urmă, mărturisind că a găsit în el acea persoană pe umărul căreia a putut plânge când a avut nevoie.

La rândul său, Horia a afirmat că o admiră pe soția sa pentru cum reușește să-i țină în frâu pe cei patru copii, dar și pe el. „Îi admir viața, cariera, realizările, toate îndeletnicirile pe care le are prin casă și în afara ei și aici mă refer în special la grădinărit. Îi admir forța și răbdarea cu care ne ține pe mine și pe cei 4 copii ai noștri în frâu.

O admir și o ador pentru toate momentele matinale când mă cheamă la micul dejun. Și cred că o să mai am multe de admirat la ea, pentru că acele cursuri menționate mai sus sunt doar începutul”, a spus artistul.

Ultimul copil al familiei a fost adoptat de la naștere

Cu o carieră impresionantă, Horia Brenciu a devenit tatăl a patru copii fabuloși. Două fiice sunt ale soției din prima relație, a treia fetiță rodul iubirii lor, iar cea de-a patra minune, un băiețel, a fost adoptat de la naștere.

„Un copil adoptat nu este o jucărie. Şi nu depui dragoste numai când e mic şi e drăgălaş. (…) Acel copil e al tău pe vecie. Îţi schimbi oarecum gândurile, drumurile, priorităţile.
A iubi pe cineva este o responsabilitate”, a declarat Horia Brenciu cu ceva timp în urmă în emisiunea Profesioniștii.

Sursă foto: instagram, Agenția de presă mondenă

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre