Lora, anunț șoc. A inspirat-o ”colega” Adela Popescu

Lora, anunț șoc. A inspirat-o ”colega” Adela Popescu
Lora a făcut un anunț astăzi în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță. Se pare că a inspirat-o ”colega” Adela Popescu.

Lora și Ionuț Ghenu se află printre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc. Cu toate că pandemia de coronavirus le-a dat bătăi de cap, cei doi iubiți au reușit să treacă peste toate momentele tensionate. Lora a făcut însă un anunț în emisiunea lui Cătălin Măruță. 

Pentru că Lora și Ionuț Ghenu trăiesc o frumoasă poveste de iubire, mulți dintre apropiații cuplului așteaptă ca cei doi să facă marele anunț, acela că vor deveni soț și soție. Deocamdată ea și Ghenu nu se grăbesc să meargă în fața altarului. Cei doi iubiți au decis să nu grăbească lucrurile și să vină de la sine.

Lora a facut un anunț. Ce își dorește cântăreața 

Lora anunț

Deși nu vor să grăbească lucrurile, se pare totuși că acest lucru s-ar putea întâmpla cât de curând. Probabil că a inspirat-o chiar Adela Popescu, care s-a retras de la ”Vorbește lumea” temporar și a anunțat că va avea un copil cu Radu Vâlcan. Lora o înlocuiește pe Adela, până când aceasta va putea să revină pe micul ecran, probabil după nașterea bebelușului. 

Între timp, Lora a fost astăzi invitată la rubrica Mariei Gyorfi Tal din cadrul emisiunii ”La Măruță”. Acolo, i-a făcut fiicei Danielei Gyorfi o dezvăluire. Cântăreața a anunțat că își dorește să fie mamă. ”Îmi doresc să am și băiat și fată”, a mărturisit Lora. 

Într-un interviu de anul trecut, Lora și Ionuț Ghenu au vorbit despre nuntă și copil. ”În perioada asta se fac nunțile pe gustul nostru, pe mic. O să facem”, a spus Lora. ”Facem, noi tot am vrut, dar mereu a intervenit câte ceva. Facem și copil, și nuntă, dar când o să facem noi. Și o sălățică cu roșii”, a spus, la rândul lui, Ionuț Ghenu anul trecut. 

Foto: Facebook

Horoscop Minerva – 3 februarie. Pentru Fecioare un nou început bate la ușă