Lora și-a strâns bagajele și a plecat de acasă. E pe butuci relația frumoasei cântărețe?

Lora și-a strâns bagajele și a plecat de acasă. E pe butuci relația frumoasei cântărețe?
Lora și Ghenu par de nedespărțit și, totuși, artista a luat o decizie neașteptată și a plecat de acasă. Ce s-a întâmplat între cei doi.

Și-a amânat a doua oara nuntă, iar acum a plecat de acasă. Se mai iubesc oare Lora și Ionuț Ghenu?

Lora și-a strâns bagajele și a plecat de acasă. E pe butuci relația frumoasei cântărețe?

Lora a luat o hotărâre cu totul și cu totul neobișnuită. Frumoasa cântăreață și-a făcut bagajul și a plecat la un hotel de cinci stele unde se va răsfăța așa cum îi dorește sufletul. Mai mult, ea le-a spus fanelor sale de pe rețelele de socializare să facă și ele același lucru.

„Știți ce trebuie să facă o femeie din când în când?! Să petreacă puțin timp singură la un hotel de 5 stele. (…)  Când ai o perioadă agitată cu mult stres și simți că ești „low battery”, ia-te de mână și mergi câteva zile într-un loc prețios. Meriți.”, le-a spus Lora fanelor ei, pe InstaStory.

Nunta? Nu știm când anume va fi! Am amânat-o iar

Prima dată când cei doi au vrut să facă nunta a venit pandemia, așa că toate planurile le-au fost date peste cap. Când coronavirusul a început să ne mai lase să respirăm, a venit războiul din Ucraina și Lora a spus din nou, pas. Cei doi sunt împreună de șapte ani, sunt nedespărțiți atât personal cât și profesional, doar că marele eveniment, din câte se vede, se lasă mult așteptat. Lora susține că nu sunt probleme, doar că ea nu vrea sub nici o formă să fie mireasă în perioada războiului.

„Nunta? Nu știm când anume va fi! Am amânat-o iar. Nu vrea să mă mărit în anul războiului. A fost pandemia, acum e războiul, tot timpul intervine câte ceva în viața asta. Nu mai știi ce să crezi și ce planuri să-ți mai faci în lumea asta plină de surprize! Mai așteptăm, avem răbdare“, a spus Lora, potrivit informațiilor oferite de Click.

Sursă foto: instagram