Vârsta de 50 de ani este doar o cifră în buletinul Loredanei Groza. Ea arată ca o adolescentă, ca o adevărată divă. Oriunde s-ar afla, artista pozează sexy și postează pe rețele de socializare imagini cu ea îmbrăcată sumar. La fel fac și alte vedete de pe tot globul, cum ar fi Tina Turner, Cher și Jennifer Lopez.

Loredana a aruncat în aer Internetul cu poze din pat

Toată vara, Loredana Groza ne-a arătat ce trup frumos are. Fanii o urmăresc cu drag și o admiră. Cea mai recentă postare este cu Lori în pat, înainte de culcare. ”Ca o pasăre Colibri, așteptând ceva dulce”, comentează Loredana poza ei din pat.

Fotografia lansată în spațiul virtual a stârnit val de reacții fără precedent: sute de comentarii și aproape 7.000 de aprecieri în timp record.

O internaută i-a lăsat Loredanei Groza un comentariu extrem de frumos, comparându-i comportamentul cu cel al lui Jennifer Lopez.

„Așa arată JLo la 51 de ani, un model de femeie pentru mine! Mai sunt și alte femei impecabile, la vârsta înaintată… Și se pozează așa! Și ce credeți?! Nu veți citi vreun comentariu negativ, plin de frustrarea și răutate, din partea străinilor, la adresa lor! De ce credeți ca se întâmpla asta?! Pentru ca străinii nu au prejudecăți, răutăți și frustrări, precum românii… și mai ales româncele!”.


Alexia povestește cum s-a cuplat cu Mario Fresh. Andreea Esca n-are ce să mai zică

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp