Loredana aplică perfect strategia starurilor occidentale. Din nou dă lecții în showbiz

Loredana aplică perfect strategia starurilor occidentale. Din nou dă lecții în showbiz
”Lori” are în spate o întreagă carieră în showbiz, iar asta se vede. Loredana aplică perfect strategia starurilor occidentale și dă lecții vedetelor românești.

Loredana Groza pare că știe foarte bine rețeta succesului, iar acest lucru îl dovedește de zeci de ani. Vedeta a fost mereu în pas cu ultimele strategii în muzică și nu s-a sfiit să le aplice. Astfel a reușit să se mențină în actualitate întotdeauna. Loredana aplică perfect strategia starurilor occidentale. 

Loredana aplică strategia starurilor occidentale

După ce s-a întors recent din Cancun, Mexic, Loredana a plecat din nou în vacanță, de data acesta în Maldive. Deși arată extraordinar de bine și merge constant la sală, Lori nu se abține de la mâncare și comandă tot ce îi place. Dovadă stă Instagramul artistei, acolo unde fanii pot vedea cum Loredana savurează în vacanță inclusiv dulciuri cu multe calorii. Ca de exemplu o gofră delicioasă cu ciocolată pe care Lori o savura liniștită la masă. 

Loredana aplică perfect strategia starurilor occidentale. Filmează clip la standarde înalte

Vacanța însă nu este singurul motiv pentru care Loredana se află în acest moment în Maldive. În cea mai recentă fotografie postată, artista apare pe plajă, proaspăt ieșită din mare, în costum de baie. Nu este singură, ci îmbrățișează un bărbat tânăr, brunet și cu corp bronzat, sculptat. Imaginile au stârnit comentariile fanilor, care au început imediat să facă glume pe tema celor doi. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

Însă poza este de fapt o secvență din noul clip pe care Loredana îl pregătește, căci în Maldive a plecat și cu treabă, nu numai în vacanță. ”Coming soon” (n.r. urmează), a scris Loredana în dreptul imaginii postate. Ceea ce este de reținut aici este că Loredana merge la sigur și investește în proiectele sale, urmând clar metoda occidentală. Anume peisaj de vis și partea masculină atrăgătoare neapărat inclusă în decor. Ceea ce demonstrează că artista ar putea da ușor lecții de succes în domeniul showbiz-ului. 

Foto: Instagram

Gary Glitter, cândva un mare star al muzicii pop, a ajuns în închisoarea pedofililor