Loredana Groza, copleșită de durere. Diva este cu ochii în lacrimi, a pierdut o ființă dragă

Loredana Groza, copleșită de durere. Diva este cu ochii în lacrimi, a pierdut o ființă dragă
Loredana Groza este copleșită de lacrimi și durere. în dimineața aceasta ea a pierdut pe cineva foarte drag.

Timp de 15 ani, i-a fost alături, iar acum nu mai e. Artista și-a împărtășit durerea cu fanii ei, pe rețelele sociale, alături de mai multe imagini. Mesajul pe care l-a postat e copleșitor. Loredana Groza a descris ce viață frumoasă a avut alături de acest prieten fidel pe care acum nu îl mai are. Și mai spune că speră  ca sufletele lor să se regăsească, cândva.

Mesajul copleșitor al Loredanei Groza la moartea Lairei

„În această dimineață am pierdut-o pe Laira, câinele meu iubit… Aproape 15 ani de devotament, loialitate, dragoste necondiționată… Calități pe care nu le mai găsești la mulți oameni în ziua de azi… Mi-a arătat iubire în orice secundă, oricând eram lângă ea… Laira a fost o mamă incredibilă… O punea pe fiica ei, Nichita, mereu pe primul loc… Acum Nichi e singură… Dar încă o caută pe mama ei să se joace cu ea… Laira nu era un animal de companie, ci o familie…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

Era mai mult decât un câine, avea sentimente umane… Sper să o întâlnesc din nou… nu știu unde, nu știu când… Mă rog ca suflețelul tău să se odihnească în pace, draga mea Laira! 🙏🏻 Ai fost o regină 👑 Poate nu e doar o coincidență că s-a stins din viață în această zi sfântă… de Ziua Crucii!!! Drum bun spre Paradisul Câinilor!🙌🏼 🙌🏼. O să-mi fie tare dor de tine Laira…. E atât de greu să-mi iau la revedere… Iubire eternă🖤🙏🏻”, a scris Loredana Groza, în limba engleză, pe contul ei de Instagram, alături de o colecție de fotografii cu cățelușa ei dragă trecută în neființă.

Loredana Groza și-a iubit cățelușa foarte mult, încă din primele zile în care a adus-o în familia sa. O răsfăța mult, iar aceasta a avut parte de o viață de vedetă. Nu de puține ori era împodobită cu șiraguri de perle.

Sursa foto: Instagram / Loredana Groza