Loredana Groza apare într-o postare de pe Instagram într-un set de lenjerie intimă, fotografia fiind realizată undeva într-o grădină. De asemenea, poartă un kimono bleu și o pereche de papuci asortați. Iulia Albu și-a manifestat părerea despre imagine, spunând că ținuta Loredanei „nu e bine deloc, dar e mai puţin prost”.

 

View this post on Instagram

 

Sunset in Danube Delta☀️🌊🦋 Pe la chindie #serenity #hot #danubedelta #romania #septembervibez #agurida❌❌

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza) on

Iulia Albu, în vârstă de 39 ani, a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruţă pentru a-și exprima părerea despre ținutele vedetelor. Ea a criticat alegerea făcută de Loredana Groza în una dintre postările de pe rețelele de socializare, deoarece nu înțelege de ce cântăreața a vrut să pozeze un set de lenjerie intimă tocmai „în poieniţă”.

Loredana Groza în lenjerie „în poieniţă”

„Măi, soacra mea are ceva de genul… nu, staţi, staţi, că simt cum discuţia deja o ia pe altă parte. Deci, soacra mea are ceva de genul, dar lung. Este o chestie atemporală, asta vreau să subliniez. Mie-mi place Loredana, dar nu înţeleg neapărat utilitatea de a poza în lenjerie, în această modalitate, în poieniţă.

Aş fi înţeles-o dacă ar fi fost şi încălţată cu ceva mai extravagant, dar nu, nu cred. Nu cred că s-a trezit aşa, toată machiată, îmbrăcată, aranjată şi îmbrăcată sexy, în poiană. Deci nu e bine deloc, dar e mai puţin prost!”, a spus Iulia Albu.

Extravagant sau elegant?

De asemenea, Loredana Groza apare pe Instagram în ținute extravagante, cum ar fi îmbrăcăminte sport multicoloră, asortată cu o pălărie cu imprimeu floral, ochelari de soare și numeroase bijuterii. Stilul adoptat de cântăreață este adesea întâlnit la alte vedete, care poartă haine de la case de modă celebre.

View this post on Instagram

Sunday afternoon 🦋 #agurida❌❌ #chillax

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza) on

Cu toate acestea, Loredana se face remarcată atunci când este îmbrăcată în rochii elegante, într-un stil clasic. Se pare că vedeta primește complimente de la fanii ei și aceștia o sfătuiesc să poarte mai des rochii simple, deoarece o avantajează mult mai mult.

Simpaticul BRomania, schimbare radicală de look. Credeți că rămâne așa?

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri