Lovitură de teatru. Familia Reghecampf nu se destramă. Declarații care spun multe

Lovitură de teatru. Familia Reghecampf nu se destramă. Declarații care spun multe
În timp ce Mariana Pfeiffer i-a dat o lovitură puternică Anamariei Prodan, făcând-o mincinoasă, fiul acesteia și al lui Laurențiu Reghecampf, are altă părere.

Luca, fiul Marianei Pfeiffer și al lui Reghecampf e de partea Anamariei Prodan. El spune că va rămâne mereu lângă familie. Iată ce a scris pentru cartea lansată recent de impresară. E uluitor.

Lovitură de teatru. Familia Reghecampf nu se destramă. Declarații care spun multe

Fiica Ionelei Prodan a susținut tot timpul că s-a comportat cu Luca, fiul lui Reghecampf din prima căsătorie ca și cu proprii săi copii și-l iubește foarte mult. „Mi-a povestit despre copilul lui, pe care l-a luat apoi de acasă și ne-a pus să stăm față în față, cunoscându-l astfel pe Luca de când avea patru ani și jumătate. Eu i-am vorbit despre cele două fetițe din prima căsătorie (…).

Mi-a plăcut Luca din prima secundă și ne-am lipit unul de altul, ceea ce ne-a atras numai rele, și mie, și lui, pentru că mama lui s-a simțit obligată să se răzbune pe conexiunea asta rapid stabilită”, amintește impresara în cartea ei, „Da, sunt cea mai bună!”.

„Îi sunt foarte recunoscător pentru tot și mă bucur că este acolo pentru mine atunci când am nevoie de ea”

Sentimentele îi sunt acum împărtășite, acesta afirmând că o consideră a doua lui mamă. El a spus totul despre relația pe care o are cu Anamaria Prodan în cartea impresarei lansată recent. În plus, băiatul a recunoscut că are o relație strânsă și cu Laurențiu Jr., Sarah și Rebecca.

„Ana este ca a doua mamă pentru mine și nu m-a tratat diferit față de ceilalți. Suntem toți frați și copiii ei. Întotdeauna a avut grijă și a îndeplinit orice dorință, oricând am avut vreuna.

Îi sunt foarte recunoscător pentru tot și mă bucur că este acolo pentru mine atunci când am nevoie de ea. Suntem o familie frumoasă și îi mulțumesc pentru toate lucrurile frumoase din viața mea! Te iubesc”, susține acesta în cartea Anamariei Prodan, potrivit Fanatik.

Anamaria șochează: vrea să fie în continuare agentul lui Reghecampf

Chiar dacă Laurențiu Reghecampf a înaintat actele de divorț, Anamaria rămâne o femeie puternică, care știe ce vrea de la viață. Ea spune că știe să delimiteze bine lucrurile și ar accepta să fie în continuare agentul acestuia. Și în momentul de față, Prodanca e impresara lui Reghe.

„Nu are nicio legătură. Viaţa privată cu cea profesională cumva merg în mână în mână, dar n-am resentimente. Dumnezeu m-a ajutat să învăţ să iert, să sfătuiesc. Dacă nu din calitate de soţie, din calitate de manager, pe Laurenţiu Reghecampf. Totul e foarte uşor în viaţă pentru mine, pentru că trebuie să fac paşi mari, aşa cum m-a învăţat familia mea”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit Telekom Sport.

Sursă foto: instagram