Lucruri ciudate și extrem de înfiorătoare, pe care corpul tău le-ar putea face după ce ai murit

Lucruri ciudate și extrem de înfiorătoare, pe care corpul tău le-ar putea face după ce ai murit
Ați urmărit vreodată un film de groază paranormal și v-ați întrebat dacă vreunul dintre acele momente ciudate se poate întâmpla și în realitate? Poate un cadavru să se așeze și să țipe post-mortem? Ei bine, iată, s-ar putea să existe de fapt o bucată de adevăr în aceste povești cu fantome înfricoșătoare.

Există câteva lucruri incredibil de ciudate și înfiorătoare pe care corpul le poate face după ce moare. În timp ce Hollywood-ul exagerează cu siguranță aceste efecte, un cadavru poate face, de fapt, multe lucruri după ce a decedat.

Ce se întâmplă cu corpul tău după ce mori

De la mișcare și scuturare necontrolată, până la scoaterea unui țipăt. Cum este posibil? „Diferite celule mor la viteze diferite. După ce inima încetează să mai bată, alimentarea cu oxigen a creierului este întreruptă. Fără depozit de glucoză pe care să se bazeze, celulele nervoase mor în decurs de trei până la șapte minute. Asta lasă mult timp pentru câteva observații înfricoșătoare”, a declarat un doctor pentru BBC. 

Deși asta înseamnă că, în timp ce unele părți ale corpului tău, cum ar fi sistemul digestiv, par să trăiască temporar, restul corpului tău nu va mai funcționa după acel punct – și da, asta include și creierul tău. Deci, dacă intenționați să vă bântuiți inamicul de dincolo de mormânt, mai bine gândiți-vă de două ori. Iată câteva lucruri înfiorătoare pe care corpul tău le poate face după ce vei muri.

Poți avea un orgasm

Supărător, dar adevărat: autorul Molly Roach, care a întrebat un expert în moartea creierului, pe nume Stephanie Mann, dacă orgasmele post-mortem erau adevărate, a aflat că, dacă stimulezi electric nervul sacral al unui cadavru, în timp ce livrezi simultan oxigen către corp prin un ventilator, un cadavru poate atinge orgasmul, chiar dacă destinatarul este mort din punct de vedere tehnic. 

Vă puteți transforma carnea în săpun

A existat un cadavru special care a fost îngropat în anii 1880, numit „Săpun”, pentru că atunci când corpul său a fost descoperit, toată grăsimea de pe oasele sale s-a transformat în săpun – se dovedește că apa și substanțe alcaline s-au scurs în sicriu, activând o formă de hidroliză. Deci, dacă doriți să lăsați o bucată din voi în urmă atunci când muriți, ați putea ocupa total băile.

Corpul tău poate avea reflexe

Reflexele post-mortem, cunoscute și sub numele de Semnul Lazăr, apar atunci când un om moare, din punct de vedere tehnic. Adică i se oprește creierul, ceea ce semnalează corpului să ridice scurt brațele și apoi să le lase într-o poziție încrucișată, ca formă de reflex din calea nervoasă care trece prin coloana vertebrală.

Deci, practic, filmele de groază sunt corecte, mumiile IRL sunt un lucru și ar trebui să dormiți cu lumina aprinsă în această seară.

Cum a apărut fiica Madonnei la plajă. Imagini de senzație cu ”Lola”