Cum a apărut fiica Madonnei la plajă. Imagini de senzație cu ”Lola”

Cum a apărut fiica Madonnei la plajă. Imagini de senzație cu ”Lola”
”Lola” Lourdes s-a distrat zilele acestea în Tulum, Mexic. Fiica Madonnei a avut o apariție extrem de sexi pe plajă, care a fost imediat remarcată de către internauți. Cum a apărut fiica Madonnei la plajă.

Lourdes Leon este fiica Madonnei şi a lui a Carlos Leon. Cei doi s-au despărţit la 7 luni după ce s-a născut Lourdes. În total Madonna are 6 copii, doi ai ei şi 4 înfiaţi. Lourdes Leon, Rocco şi cei adoptaţi Mercy, 11, David, 11, Stelle, 4, şi Estere, 4. Deși mama ei este celebră și are foarte mulți bani, fiind considerată regina muzicii pop, Lourdes nu dă importanță acestui statut și trăiește cum crede că se simte mai bine, exact ca o persoană normală.  Ănsă în vacanță, Lourdes a făcut furori.  Cum a apărut fiica Madonnei la plajă. 

”Lola”, asa cum este alintată de apropiați, a avut în trecut nenumărate apariții controversate. Aceasta a fost observata de multe ori în ținute considerate banale, dar și neepilată la subraț și pe picioare. Tânăra în vârstă de 24 de ani a vrut astfel să demonstreze că nu-i pasă de ce gândesc oamenii. 

Cum a apărut fiica Madonnei la plajă. S-a afișat într-un bikini care a dezvăluit aproape tot 

Aflată în vacanță în Tulum, Mexic, Lola a apărut pe plajă într-un costum de baie îndrăzneț. Fiica Madonnei a purtat un bikini tanga, ce ii arăta practic aproape toată partea din spate. Ținuta a fost apreciată de iubitul acesteia, Jonathan Puglia. Bărbatul nu-și putea lua ochii de la ea și au fost văzuți sărutându-se și îmbrățișându-se mare parte din timp. 

Cum a apărut fiica Madonnei la plajă

Nu erau însă singuri, ci cu câțiva prieteni cu care s-au distrat râzând și consumând băuturi. Conform unor surse apropiate, Madonna ar fi constant cu ochii pe Lourder și iubitul ei. Se pare că diva își controlează constant fiica și vrea să știe când are de gând să oficializeze lucrurile. ”La fel ca restul lucrurilor din viața ei, gestionează treaba asta cu multă intensitate. Lourdes apreciază grija mamei ei, însă găsește toată situația dificil de gestionat”, a declarat o sursă despre relația din Madonna și Lourdes. 

Foto: dailymail

Exclusiv. Ce face Oana Roman, acum că e femeie singură. Fiica ei s-a speriat