Baba Vanga a prezis exact mișcarea Rusiei de acum! Finalul profeției îți dă fiori! „Va deveni stăpâna lumii”

Baba Vanga a prezis exact mișcarea Rusiei de acum! Finalul profeției îți dă fiori! „Va deveni stăpâna lumii”
Celebra clarvăzătoare din Bulgaria, Baba Vanga, a prezis exact ce se întâmplă acum cu Rusia și Ucraina. Dacă profeția ei se adeverește complet, omenirea va trece prin momente foarte grele.

Baba Vanga a lăsat în urma ei patru volume de previziuni despre greutățile pe care le va înfrunta omenirea.

Previziunile femeii oarbe, Baba Vanga, s-au îndeplinit în proporție de 85%, spun cercetătorii care i-au analizat volumele în care i-au fost publicate profețiile. În Bulgaria există chiar și o subdiviziune de stat care analizează cuvânt cu cuvânt fiecare profeție a clarvăzătoarei.

Până în prezent, femeia – care a murit în 1996 – a prezis atacurile de la 11 septembrie 2001, ridicarea Statului Islamic și tsunamiul din 2004

Înainte să moară, la vârsta de 85 de ani, se spune că a prezist atacurile asupra turnurilor gemene, de la 11 septembrie 2001, relatează cotidianul britanic Mirror. Aceasta ar fi zis, înainte să înceteze din viață: „Îngrozitor! Americanii vor cădea după ce vor fi atacați de păsările de metal”. De asemenea, a prezis ororile comise de ISIS și a descris un „război mare al musulmanilor”.

„În 2016 musulmanii extremiștii vor invada Europa”, a prezis ea în anii 90.

Supranumită Nostradamus din Balcani ea ar fi prezis inclusiv schimbarea climatică și topirea ghețarilor, încă din anii 1950, însă cel mai cutremurător scenariu pe care l-a povestit în timpul vieții sale este că „vede” o Rusie stăpână peste omenire.

A prezis soarta Crimeei. „Atunci când se va desprinde de malul ei și se va duce la alte maluri, se vor cutremura peșterile de sub pământ și se vor prabuși munții de la Soare-Apune. În timp ce alti munți se vor înălța cu semeție înspre Soare-Rasare”. Baba Vanga a mai prezis în același context că „Va veni Sagetătorul care va sta douazeci și trei de ani și va nimici ceea ce stătuse în picioare mai înainte, tot douăzeci și trei de ani”.

Baba Vanga: „Nu există nicio forță care să poata lovi Rusia. Rusia va continua să crească și să înflorească în continuare. Iar dacă destui oameni se vor topi ca gheața, unul va rămâne intact. El se va numi Vladimir si va fi gloria Rusiei. Cu el, Rusia va mătura tot răul din calea ei și va deveni stăpâna lumii”.

Prezicerile Babei Vanga au fost publicate la Moscova în 4 volume în anul 1999.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre