Ce se întâmplă în anul 2021: previziuni de la faimoasa Baba Vanga

Ce se întâmplă în anul 2021: previziuni de la faimoasa Baba Vanga
2020 a fost un an care a întors lumea cu susul în jos. Cei care speră la un 2021 mai bun ar trebui să se gândească din nou, cel puțin conform previziunilor făcute de magica Baba Vanga.

Clarvăzătoarea a prezis că lumea va avea parte de „o mulțime de cataclisme și mari dezastre” în 2021. Ea a spus că trei „giganți” se vor uni în 2021 și un „dragon puternic” va ataca omenirea.

Oamenii vor fi împărțiți de credința lor

„Vor veni vremuri dificile”, a prezis Baba Vanga înainte de moartea ei în 1996, adăugând că „oamenii vor fi împărțiți de credința lor. Asistăm la evenimente devastatoare care vor schimba soarta și destinul umanității”.

Unii au interpretat „dragonul” ca fiind China. „Nostradamus din Balcani” a prezis, de asemenea, înainte de moartea sa, că un remediu pentru cancer va fi găsit în 2021: „Va veni ziua în care cancerul va fi legat cu lanțuri de fier”.

Baba Vanga a devenit o figură de cult printre teoreticienii conspirației după ce unele dintre declarațiile ei s-au dovedit extrem de adevărate. Cu toate acestea, în ultimii ani, mulți s-au îndoit de legitimitatea profețiilor sale aparente, care nu au fost scrise.

În 5079 lumea se va sfârși

Previziunile sale sunt făcute până în anul 5079, când credea ea că lumea va ajunge la sfârșit. A susținut, de asemenea, că Donald Trump va suferi surditate și boli de moarte în 2021, iar Vladimir Putin va trebui să se ferească de o tentativă de asasinat anul viitor, în timp ce Europa se pregătește pentru un atac chimic al extremiștilor musulmani.

Cu toate acestea, Trump și Putin pot sta liniștiți, pentru că previziunile din ultimii doi ani au fost extrem de similare și că nu s-au abătut asupra lor, chiar dacă președintele SUA s-a infectat cu COVID-19 anul acesta.

Profețiile de condamnare făcute de Baba Vanga includ, de asemenea, o armată de „extremiști musulmani” care invadează Europa cu arme chimice.

Afirmația ei că Europa va „înceta să mai existe până în 2016” a dat naștere interpretării atunci când Marea Britanie a votat să părăsească UE în referendumul din acel an, zdruncinând Bruxelles-ul și provocând o amarnică cădere politică. Cu toate acestea, chiar și cel mai înflăcărat Remainer nu ar pretinde că rezultatul a lăsat „spații goale și pustii, aproape lipsite de orice formă de viață”, așa cum prevede Baba Vanga.

„Marele război musulman” prevăzut de ea în Europa nu s-a concretizat. O tentativă de asasinat împotriva lui Putin nu poate fi exclusă și un complot autentic pentru a-l ucide a fost oprit în 2012. Cu toate acestea, președintele rus se înconjoară cu o echipă de lunetiști foarte pregătiți a cărei singură sarcină este să-l țină în viață. Putin ar trebui, de asemenea, să urmărească cerul pe care va apărea un meteorit uriaș care urmează să lovească Rusia, potrivit lui Baba.

Magica Baba Vanga

Baba Vanga a murit la vârsta de 85 de ani în 1996, era cunoscută și sub numele de „Nostradamus din Balcani”. Ea și-a pierdut în mod misterios vederea la vârsta de 12 ani în timpul unei furtuni masive.

Familia ei ar fi găsit-o câteva zile mai târziu cu ochii închiși și acoperiți cu nisip. Mai târziu, ea a susținut că a experimentat prima viziune când a dispărut și a crezut că i s-a dat puterea de a prezice viitorul și de a-i vindeca pe ceilalți.

Credincioșii susțin că Baba a prezis chiar atacurile din 11 septembrie 2001, spunând că „două păsări de oțel” vor ataca „frații americani”: „Groază, groază! Frații americani vor cădea după ce au fost atacați de păsările de oțel. Lupii vor urla într-un tufiș și sânge nevinovat va țâșni”.

Patru avioane deturnate au adus groaza în America pe 11 septembrie 2001, ceea ce ar putea fi luat drept dovadă că predicția „păsărilor de oțel” a fost corectă.

Cine l-a inventat pe Moș Gerilă, cel care aducea daruri copiilor în comunism

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp