Simona Ionescu / Redactor Șef

Câți Putini avem? Un videoclip devine viral pe rețelele de socializare rusești. În Mariupol a fost sosia

Câți Putini avem? Un videoclip devine viral pe rețelele de socializare rusești. În Mariupol a fost sosia
Vladimir Putin își înșală poporul folosind mai multe dubluri pentru călătorii pe care nu vrea să le facă. La această concluzie au ajuns rușii care au postat un videoclip în care arată că la Mariupol a fost o sosie de-a președintelui.

Despre sosiile lui Vladimir Putin s-a tot vorbit în ultima perioadă, dar ultimul video care a devenit viral în Rusia spune tot ce nu s-a știut niciodată.

După vizita liderului de la Kremlin în teritoriul invadat din Mariupol, rușii au început să se întrebe tot mai des dacă în Ucraina a pășit însuși Putin sau vreo sosie a lui. Potrivit unei filmări, care s-a viralizat rapid, se pare că Putin și-ar fi trimis dublura pe teritoriul lui Volodimir Zelensky. Nu se știe cine a făcut filmarea, dar conform filmării, sunt multe deosebiri între cei doi Putini.

Diferența între Putin și sosiile lui

„Unul dintre Putin are riduri drepte pe față, celălalt are riduri mici și întrerupte”

„Specialiștii au observat cu mult timp în urmă că o cornișă de pe lobul urechii lui Putin se schimbă constant. La fel și o mică aluniță de pe fața lui. Unul dintre Putin are riduri drepte pe față, celălalt are riduri mici și întrerupte. Acest lucru este imposibil chiar dacă ar fi făcut injecții cu botox”, spun specialiștii.

Cât privește sosia, în videoclip se spune că „Evident, cea mai slabă sosie a fost trimisă la Mariupol. Au uitat să îi pună maxilarul. Până la urmă, câți Putini avem? Cine conduce Rusia?”.

Prima operație estetică a lui Putin ar fi avut loc în 1999

Despre operațiile estetice ale lui Vladimir Putin s-a tot vorbit, sursele afirmând că prima intervenție pe care liderul de la Kremlin și-a făcut-o, ar fi avut loc în anul 1999. Acum s-au acutizat zvonurile conform cărora dublurile lui Putin, care au suferit, de asemenea, operații estetice pentru a semăna cu el, sunt folosite din ce în ce mai des pe măsură ce starea sa de sănătate a președintelui Rusiei, se înrăutățește pe fondul bolilor de care ar suferi, Parkinson în stadiu incipient și cancer.

Și Ucraina a afirmat că în Mariupol a fost sosia lui Putin

Anterior, Ucraina l-a ironizat pe Putin pentru că ar fi „trimis o sosie la Mariupol, devastat de război”, într-o vizită de înaltă securitate. Oficialul de la Kiev, Anton Gerașcenko, a postat trei imagini cu bărbia lui Putin și s-a întrebat dacă acestea aparțin aceluiași om: „Ce se întâmplă cu bărbia ta, Putin?”.

Consilierul ministrului de interne spune că „în ultima vreme se pare că make-up artiștii săi au trebuit să lucreze cu o copie de calitate destul de slabă, nici măcar o dublură, ci copia sa. Mă întreb care dintre ele era reală?”.  Una dintre imagini îl arăta pe Putin, în vârstă de 70 de ani, în urmă cu o lună, într-un discurs în fața Adunării Federale de la Moscova.

O altă fotografie îl arată pe Putin în portul naval Sevastopol din Crimeea, la 18 martie. În ultima poză, Putin apare ca dictator în Mariupol.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre