Cercetătorii pun punctul pe I. Extrereștrii sunt lângă noi, susțin ei

Cercetătorii pun punctul pe I. Extrereștrii sunt lângă noi, susțin ei
Dr. Garry Nolan, profesor la Universitatea Stanford a uimit lumea cu declarațiile sale privind extratereștrii. Acesta spune că aceste ființe au fost pe Pământ și sunt „încă aici”.

De asemenea, specialistul susține că în acest moment mai mulți experți lucrează la proiecte de inginerie inversă, pe rămășițele unor OZN-uri prăbușite.

În cadrul unei conferințe, intitulată ”Pentagonul, extratereștrii, intelligence și prăbușirea OZN-urilor„ care a avut loc săptămâna trecută la Manhattan, dr. Garry Nolan  a spus că probabilitatea este „100%” ca extratereștrii să fi venit pe pământ. De asemenea, el susține că „ este o formă avansată de inteligență care folosește un fel de intermediari. Nu e vorba că ei umblă printre noi purtând un costum din piele”, susține profesorul, potrivit Daily Mail.

„Ei nu ne-au vizitat pur și simplu, ci au venit aici acum mult timp și sunt încă aici”

„Gândiți-vă așa: Dacă ați vrea să studiați un trib de canibali în mijlocul Amazonului, ați merge chiar dumneavoastră în trib? Dacă ai o inteligență avansată, nu ți-ai risca viața și integritatea venind aici”, a explicat profesorul și cu altă ocazie spunând că extratereștrii ar putea folosi o tehnologie avansată pentru a observa viața pe Pământ de la o distanță sigură: „ei nu ne-au vizitat pur și simplu, ci au venit aici acum mult timp și sunt încă aici”.

Extratereștrii sunt lângă noi

El arată că, probabil, am asistat la prezența vieții extraterestre pe Pământ, dar pur și simplu nu știm cum să procesăm o astfel de informație. Puteți vedea ce este în fața voastră, dar este ceea ce este cu adevărat? Puteți vedea această realitate ca anormală?, a relatat cercetătorul.

Prima audiere publică privind OZN-urile în 54 de  ani

Pe de altă parte, dr. Garry susține că are această credință că extratereștrii sunt aproape de noi și datorită modului în care guvernul gestionează UAP-urile (prescurtarea de la „Fenomene anormale neidentificate”). În mai, Comisia pentru informații a Camerei Reprezentanților a organizat prima audiere publică privind OZN-urile în 54 de ani.

Participanții au fost ochi și urechi la declarațiile directorului adjunct al serviciului de informații navale Scott Bray și subsecretarul apărării pentru informații și securitate Ronald Moultrie. De asemenea, nu mai puțin de șase avertizori de integritate susțin că au lucrat la programele de recuperare a accidentelor OZN în stil Roswell, precum și la programele de inginerie inversă.

Cercetări pe baza rămășițelor OZN-urilor

Mărturia lui Nolan

La rândul său, dr. Nolan a amintit despre „experiențele mele personale cu un individ care a fost implicat în colectarea de informații originale și experiențele mele cu oameni care au lucrat sau lucrează la programe de inginerie inversă a OZN-urilor doborâte. Un mic fragment de cunoștințe care ar putea revoluționa ceea ce facem”. Dar, cercetătorul susține că extratereștrii nu fac rău pământenilor.

„Am motive întemeiate să am încredere într-o serie de persoane care au făcut parte de fapt din ingineria inversă”

„Nu mă îngrijorează faptul că ei vin și ne analizează sau ne iau femeile și copiii. Asta nu e preocuparea mea. Preocuparea mea este cum o folosim. (…) Am motive întemeiate să am încredere într-o serie de persoane care au făcut parte de fapt din ingineria inversă, sau au fost foarte aproape de programele de inginerie inversă, sau care au depus mărturie despre acest fapt, recent”, a amintit acesta într-un alt interviu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre