Sunetele ciudate, umbrele, luminile care se sting și aprind la întâmplare par a fi semnele unei „prezențe” stranii. Vizitele unei fantome pot părea ficțiune, dar ce se întâmplă când ai impresia că au devenit realitate? Cum afli dacă ești vizitat de fantome sau îngeri. Dacă ai impresia că în casa ta există anumite energii, iată cum poți verifica.
Semne că în casa ta sunt „prezențe” stranii
Atunci când temperatura se schimbă brusc în camera în care stai, poate fi un semn al unei „prezențe” stranii. De exemplu, dacă tu stai pe canapea și fără să schimbi temperatura termostatului sau să pornești aerul condiționat temperatura se schimbă, poate fi un semn că te vizitează o fantomă.
Obiecte dispar sau pe care le-ai pierdut și apoi apar din nou în mod inexplicabil, îți pot arăta că este posibil să nu fii singur în casă. De exemplu, ai pierdut telecomanda și este de negăsit. După ce te-ai învârtit în toată casa și te apropii din nou de canapea, vezi că este din nou pe canapea. Dispariția acesteia poate este mai bizară decât ai crede.
Alte semne ce mai pot demonstra că ai casa bântuită: senzație de tristețe ce apare atunci când te afli într-un anumit loc din casă. Trezitul brusc în timpul nopții cu senzația că ești urmărit, mirosuri ciudate sau chiar voci și sunete ciudate. Pașii, șoaptele sau zgomotele inexplicabile pot fi și ele alte semne.
Prezențele îngerilor
Cum afli dacă ești vizitat de fantome sau îngeri. Spiritele apar în locurile în care au trăit. Dar ele pot veni și dacă sunt chemate de un mediu. Există spirite pașnice, dar și malefice.
Prezența unui spirit bine intenționat poate fii simțită prin liniște interioară. Ghidarea angelică poate ajunge la tine prin diferite căi, precum vise sau presimțiri interioare. Aceștia pot transmite mereu mesaje subtile, încercând să ne ofere indicii pentru a ne ghida către direcția corectă.
O femeie a petrecut trei ani încercând să demonstreze că nu este moartă
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook