Simona Ionescu / Redactor Șef

Fantomele unor vedete celebre, care bântuie lumea și acum

Fantomele unor vedete celebre, care bântuie lumea și acum
Fie că sunt spiritele unor actori, oameni politici celebri sau foști locatari ai unor locuințe, fantomele demonstrează că în lumea de dincolo se întâmplă lucruri care cu greu vor putea fi explicate. Iată câteva dintre fantomele care bântuie lumea și acum.

Sceptici sau nu vizavi de fantome, un lucru e clar. Există și bântuie lumea și acum. Iată care sunt cele mai „simpatice” dintre ele.

Fantomele unor vedete celebre, care bântuie lumea și acum

Când inegalabila actriță Vivien Leigh a trecut în neființă, lumea întreagă a fost în doliu. Nimeni nu s-a gândit vreodată că cea care a interpretat-o fantastic pe Scarlett O’Hara nu va dori să plece din lumea pământenilor.

Fantoma lui Vivien și-a ales să bântuie cât mai mult posibil un apartament din Londra în care au locuit o perioadă Mick Jagger, solistul trupei Rolling Stones și actrița Bea Arthur. De ce tocmai acest loc? Se crede că motivul este unul șocant și tulburător: la doi pași, la ușa alăturată, ar locuit spiritul lui Laurence Olivier, cel care a fost iubirea vieții ei.

Unde se plimbă spiritul lui Marilyn Monroe

Nici casa care a aparținut celebrului compozitor George Friderich Handel nu e mai liniștită, pentru că aici se pare că vine mereu fantoma fostului stăpân. Cei care locuiesc în acest loc s-au speriat atât de tare încât au apelat la serviciile unui preot exorcist romano-catolic.

Alte fantome célèbre cărora le place să se tot plimbe sunt cele ale regretatei Marilyn Monroe și Montgomery Clift. Sunt mulți cei care spun că orice vizitator care se uită cu atenție în oglinda din Hotelul Roosevelt din New York poate să vadă cum Marilyn Monroe îl privește…

Ce să caute ea aici? Pe vremuri era clienta fidelă a respectivului hotel, iar oglinda cu pricina era atârnată în camera în care aceasta era cazată. Camera cu numărul 1200. Și tot pe coridoarele aceluiași hotel se poate vedea și fantoma neastâmpăratului actor Montgomery Clift. Cel puțin așa au povestit mai mulți funcționari ai locației.

Hemingway își terorizează foștii angajați

Neliniștit în viața reală, la fel și după moarte. Așa ar putea fi caracterizat scriitorul american Ernest Hemingway. Spiritul acestuia îi terorizează pe servitorii care lucrează la fosta sa reședință. Potrivit unui fost angajat, care de frică și-a dat demisia, fantoma lui Hemingway apărea din senin și-l urmărea peste tot.

La rândul său, un alt coleg a dezvăluit că și el a fost bântuit de fostul stăpân care i-ar fi șoptit la ureche cât de mult îi plăceau coridele și băutura. Dar și faptul că-i lipsesc foarte multe lucruri, de aceea nu și-a găsit liniștea nici până acum.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre