Simona Ionescu / Redactor Șef

Fenomene paranormale într-un han din Anglia. „Camera vrăjitoarei”, bântuită de o femeie arsă pe rug în anii 1500

Fenomene paranormale într-un han din Anglia. „Camera vrăjitoarei”, bântuită de o femeie arsă pe rug în anii 1500
Hanul Ram Inn, cea mai veche clădire din Wotton-under-Edge, Gloucestershire și cea mai stranie clădire din Anglia, are o istorie unică. Locul care a fost scena unui sacrificiu de copii este acum bântuit de fantome. Povestea sa cutremură pe oricine.

Construit în 1145, hanul Ram Inn a fost folosit de preoți care ar fi ținut în acel loc sclavi și muncitori pentru a ajuta la construirea bisericii. Acum, locul este bântuit, iar fantomele nu contenesc să se arate.

Un centurion călare a fost văzut mergând printre pereți

Se crede că redirecționarea apei pe proprietatea Ancient Ram a provocat deschiderea unui portal pentru energia întunecată. De aceea, „nu e de mirare”, spun localnicii, că o mulțime de fantome bântuie hanul.

„Camera vrăjitoarei”, se exemplu, este bântuită de o femeie arsă pe rug în anii 1500, fiind acuzată de lucrături cu magie neagră. De asemenea, o mare preoteasă a fost văzută stând pe un pat, iar un centurion călare a fost văzut sărind prin pereți.

Dar asta nu e tot. Au fost auzite țipetele agonizante ale unei fete, iar fantoma unui călugăr se arată mereu agitată. De parcă asta nu ar fi fost de ajuns, vizitatorii spun că un spirit se strecoară în paturile lor.

Bucătăria bărbaților, pe locul unui cimitir păgân

Turiștii spun că atunci când au pus piciorul în han au simțit fiori reci. Prima încăpere pe care o întâlnesc vizitatorii este „Bucătăria bărbaților”. Se spune că aceasta se află pe locul unui cimitir păgân, iar glasul tulburător al unui bebeluș care plânge este adesea auzit aici.

Oamenii care urcă scara abruptă până la primul etaj au fost aruncați în sus de mâini invizibile. În 1999 a fost făcută o fotografie în care s-a văzut o ceață albă misterioasă, de mărimea unui om, care urcă scările.

Cea mai terifiantă cameră

La primul etaj se află cea mai bântuită și terifiantă încăpere din The Ram, Camera Episcopului. Este cunoscut faptul că un medium care împingea ușa a fost odată ridicat de la pământ și aruncat pe coridor.

Altădată, fantoma unui cavaler a apărut către măsuța de toaletă și a intrat prin peretele opus.

Doi călugări au fost văzuți strălucind într-un colț, iar martorii spun că au auzit țipetele îngrozite ale unui bărbat care, se spune, a fost ucis aici, capul său fiind aruncat în foc. Deseori, în apropierea ușii apar alte două fantome: a unui păstor și a câinelui său.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri