Simona Ionescu / Redactor Șef

Legende adevărate. Omul Verde și cadavrul din saltea

Legende adevărate. Omul Verde și cadavrul din saltea
Unele legende se răspândesc repede. Când sunt înspăimântătoare, oamenii se înfioară și spun mai departe povestea. Totuși, mai multe legende urbane s-au dovedit adevărate. Cine a fost Omul Verde și cum a fost găsit  cadavrul din saltea.

Chiar și în ziua de astăzi oamenii vorbesc depre Omul Verde, despre femeia din dulap și despre cadavrul din saltea. Aceste legende s-au răspândit repede. Curând, s-a aflat că întâmplările erau reale.

Legende adevărate. Omul Verde și cadavrul din saltea

Legende adevărate. Ne plac poveștile, indiferent de vârstă. Chiar și cele înfricoșătoare au priză la unii oameni. Unele legende urbane s-au dovedit a fi reale.

Legende adevărate. Omul Verde

Legenda spune că Omul Verde este un bărbat desfigurat în moduri îngrozitoare. Fără faţă şi cu pielea strălucind în culoarea verde. Bărbatul bântuie străzile din Pennsylvania în fiecare noapte.

S-a dovedit că povestea este adevărată. Este una tristă. Omul Verde nu era, de fapt, un mostru, ci un bărbat numit Raymond Robinson. Avea 80 de ani, când I s-a întâmplat nenorocirea. Voia să se uite la un cuib de păsări şi a fost electrocutat.

Bătrânul abia a scăpat cu viaţă, dar a rămas desfigurat în urma acestui incident. El şi-a pierdut nasul, ochii, urechile şi una dintre mâini. Pielea de pe faţa sa era atât de distrusă încât a prins o culoare verde, de unde şi numele de Omul Verde.

Robinson se plimba pe străzile din Pennsylvania în fiecare noapte pentru că nu putea ieşi afară în timpul zilei fără să stârnească o isterie în masă.

Legenda spune că Omul Verde este un bărbat desfigurat în moduri îngrozitoare

Legende adevărate. Umbra care te urmărește în casă

Aceasta este uan dintre cele mai vechi legende urbane. Pentru un bărbat din Fukuoka, Japonia, ea s-a dovedit a fi însă adevărată.

Bărbatul locuia singur într-un apartament şi le tot spunea prietenilor că vede umbre care se mişcau prin casă. Jura că diverse lucruri dispăreau din apartamentul său. Spunea că cineva îi mânca hrana şi îi mişca lucrurile prin casă.

Într-o zi, bărbatul a montat o cameră ascunsă într-un colţ al apartamentului. Spre groaza lui, a surprins imagini ale unei femei ieşind dintr-un dulap şi folosindu-i apartamentul ca şi cum ar fi fost al ei.

Când a urmărit imaginile, femeia se afla la doar câţiva metri de el, tot în dulap. Ea avea 58 de ani, nu avea o locuinţă. A recunoscut în faţa Poliţiei că a locuit în apartamenutl bărbatului timp de un an, fără ca acesta să îşi dea seama.

Legende adevărate. Cadavrul din saltea

Un cuplu s-a cazat la un hotel, iar în cameră exista un miros neplăcut. Ei au chemat personalul hotelului, dar nimeni nu a reuşit să găsească nimic. Au hotârât să rămână cazaţi acolo.

În cele din urmă, cuplul a descoperit că mirosul venea din saltea unde fusese ascuns un cadavru.

O altă legend a apărut în 2010, când o femeie din Memphis, care fusese dată dispărută de două luni. A fost găsită moartă sub salteaua patului din camera de hotel unde fusese cazată.

Cinci oameni au fost cazaţi în acea cameră în perioada în care cadavrul aflat în descompunere se afla chiar sub saltea. Camera a fost curăţată de mai multe ori de personalul hotelier în această perioadă, dar nimeni nu a căutat sub saltea. Sursa: theoccultmuseum.com


A apărut rechinul cu chip de om. Lumea nu se oprește din mirare

De la vas de croazieră la navă fantomă. Lyubov Orlova, misterul de pe ape

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre