Simona Ionescu / Redactor Șef

Mărturia unui om de știință: „Dumnezeu există!”. Are dovezi

Mărturia unui om de știință: „Dumnezeu există!”. Are dovezi
Unul dintre cei mai titrați oameni de știință din România, Dumitru Constantin Dulcan, vorbește despre existența lui Dumnezeu. Acesta este cunoscut pentru lucrările, intervențiile și conferințele sale în care explică, cu argumente, exisența Divinității.

Profesor universitar la Universitatea „Titu Maiorescu” din București, medic neurolog și psihiatru, autor de literatură filozofică și metafizică, dr. Dumitru Constantin Dulcan e cunoscut pentru cărțile sale speciale. Cea mai cunoscută dintre ele, „Inteligența materiei”, a fost publicată în România sub o formă cenzurată în perioada comunistă, dar republicată integral și cu adăugiri după Revoluția din 1989.

Acum, profesorul vine cu mărturisiri emoționante. Neurologul a vorbit despre povestea unui bolnav care s-a vindecat în mod miraculos, punându-și toată nădejdea în Dumnezeu și ajutorul divin.

Medicul Dumitru Constantin Dulcan declară că are mii de dovezi că Dumnezeu există. El explică și de ce nu e bine „să ducem numele Domnului în deșert”.

Dumitru Constantin Dulcan: „Toți oamenii care au gânduri rele vor plăti”

„Știți ce i-a spus Iisus lui Toma: „Toma, Toma, n-ai crezut, dar era mult mai bine dacă credeai înainte să vezi!”. Toți oamenii care au gânduri rele vor plăti, mai ales dacă aceste cuvinte nedorite sunt adresate pentru entitățile noastre sacre. Eu zic că nimeni nu are voie să își bată joc de mama noastră.

Eu am văzut că toți cei care au făcut asta au murit de un cancer și nu cred că e bine să ne jucăm cu aceste lucruri. Ce am văzut eu ca medic întâmplându-se… Eu am 1.000 de dovezi că Dumnezeu există, am văzut vindecări făcându-se prin asta, am scris despre asta, am mers în multe pelerinaje, experiența morții clinice, vindecări de cancer”, a relatat celebrul profesor și om de știință la Antena 3.

Miracolul Luminii din Sfântul Mormânt, la paștele din 2000, trăit pe viu

Dumitru Constantin Dulcan a vorbit, în aceeași emisiune, despre importanța anului 2000 și cum a trăit el momentul, de Paște, la Ierusalim, în Sfântul Mormânt. „2000 era anul de jubileu, adică cei 2000 de ani care s-au scurs de la evenimentele cu Isus. Auzisem de apariţia Luminii şi, ca orice intelectual, eram curios să văd realmente cum se petrec lucrurile. Şi pentru asta trebuie să faci un sacrificiu.

Se intră vineri la ora 16:00, cel puţin aşa mi s-a întâmplat mie, şi am ieșit sâmbătă la ora 16:00. Lumina apare sâmbătă în pre ziua Paștelui în jurul orei 13, 14 şi ceva. În anul în care am fost eu, a apărut la 14:15, că m-am uitat la ceas. Este o aventură întreagă.

Am reuşit să rămân lângă zidul acela, să văd cum Lumina a ieșit printr-un orificiu prin zidul din partea mea, eu am stat din partea de nord. Era acolo un puști arab de 9 – 10 ani şi i s-a aprins lumânarea. Interesant este că lumânările de acolo se aprind instantaneu, în timp ce lumânările pe care le aveam noi, sunt 33 de lumânări semnificând vârsta lui Isus, se aprind după ce se topește ceara din vârf.

Din mormânt, în momentul când a apărut Lumina am văzut cum s-a luminat tot mormântul şi a ieșit prin orificiul din partea mea un jet de lumină masiv de diametru de 10-12 cm. Interesant că era alb şi nu părea o lumină fizică. M-a surprins. Apoi a venit patriarhul şi am luat toţi lumină” a mai Dumitru Constantin Dulcan, la Antena 3.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre