Simona Ionescu / Redactor Șef

Nostradamus, vești grele pentru 2023. „Oamenii se vor mânca între ei”

Nostradamus, vești grele pentru 2023. „Oamenii se vor mânca între ei”
Dacă anul 2022 a fost greu pentru omenire, Nostradamus anunță un 2023 și mai greu. Iată ce ne va aștepta.

Război și foamete. Acestea au fost predicțiile celebrului astrolog pentru 2022. Și tot ce a spus, așa a fost. Pentru anul nou ce bate la ușă, Nostradamus nu are vești mai bune, clarvăzătorul precizând că voim avea parte de „șapte luni în Marele Război, oameni morți de răutate”

. Specialiștii care studiază profețiile profetului susțin că acesta a lăsat o serie de lucruri ce s-ar putea întâmpla, cu adevărat tulburătoare. Și nu e vorba doar de faptul că războiul din Ucraina ar putea să se extindă la nivel global.

Ce se va întâmpla în Franța

Astrologul vorbește și de două mari orașe din Franțe, e vorba de Rouen și Evreaux, despre care spune că ar putea să scape de un eventual Armaggedon. De asemenea, Nostradamus subliniază și că un eventual eșec al omenirii pe planeta Marta, atunci când vorbește despre un ”foc ceresc” de dimensiuni uriașe.

„Peștele viu al Mării negre la fierbe”

Nu în ultimul rând, Nostradamus a prezis și faptul că vom avea mari problem cu încălzirea globală. Din nefericire, temperaturile și nivelul mării vor crește simțitor, iar peștii vor muri. „Peștele viu al Mării Negre va fierbe”, a menționat astrologul. Problemele vor fi extrem de mari, iar din cauza foametei, oamenii se vor mânca între ei.

Schimbări majore vor fi și la Vatican

Și la Vatican situația va fi grea. Nostradamus vorbește de o schimbare uimitoare care va avea loc la Vatican. Se pare că Papa Francisc, numit de clarvăzător ”ultimul papă adevărat”, va fi înlocuit de un Papă cu mult mai tânăr.

Ce se va întâmpla cu România

Numele țării noastre apare într-un pasaj din catrenul 26 din Centuria V de acum 500 de ani, când Nostradamus spune că “Estul va slăbi puterea Occidentului”, și pomenește de o “Romainie care va suferi”. Dar de unde să fie știut clarvăzătorul de România, când aceasta nu exista în momentul în care el a scris aceste lucruri?

„Din Rusia se apropie în masa. Distrugătorul va ruina acel oraş. Violentă distrugere Romainie va suferi. Flăcările Marelui Război nemaiputând fi oprite”, sunt cuvintele astrologului. Există și specialiști care se ocupă de interpretarea catrenelor sale ce spun că Nostradamus a vorbit despre Al Treilea Război Mondial după uciderea „ultimului Papă, care va fi asasinat chiar de Anticrist, care se va naște în Orient”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre