Din seria incredibil, dar adevărat. Povestea este despre un șarpe veninos care a mușcat un copil. Doar că micuțul nu s-a lăsat și a mușcat șarpele la rândul lui. La final, unul dintre ei a murit.
Deepak, un băiat de opt ani din India, a fost mușcat de o cobră în timp ce se juca afară, pe lângă casă. Doar că norocul lui a fost, după cum au spus cunoscătorii, că respectiva cobră l-a atacat cu „o mușcătură uscată”, respectiv neveninoasă. Așa că băiatul, care s-a dovedit a fi nespus de curajos, ca să se apere a mușcat șarpele, la rândul lui.
Și culmea, șarpele a murit. Nu este o poveste, chiar s-a întâmplat în realitate. După cum au relatat martorii oculari, băiețelul a mușcat cobra nu o dată, ci chiar de două ori.
Cum s-a luptat un copil de 8 ani cu o cobră
Cobra și-a înfipt colții în mâna copilului, după ce s-a încolăcit în jurul lui. Nu i-a lăsat venin, dar micuțul a simțit dintr-o dată dureri groaznice, motiv pentru care, ca o reacție de apărare, s-a repezit și el să muște.
Și totul s-a întâmplat foarte repede, într-o fracțiune de secundă parcă. Părinții copilului, auzind strigătele lui de groază, au ieșit afară din casă în mare grabă și… surpriză! Au găsit cadavrul șarpelui mort lângă fiul lor.
Au luat copilul pe sus și au fugit cu el la cel mai apropiat spital. Medicii i-au injectat antivenin, dar băiatul era conștient și cooperant. Dispărând starea șocantă de la început, medicii au ajuns la concluzia că mușcătura șarpelui mai mult ca sigur nu a lăsat nici pic de ser toxic, pentru că altfel băiețelul ar fi fost deja mort. Nu se știe, însă, de ce a murit cobra atât de repede, după mușcătura copilului.
Cobra este o denumire care definește o grupă de șerpi veninoși, care fac parte din familia ”Elapidae”. Numele de cobra, este o prescurtare din limba portugheză ”cobra de capelo” și tradus ar fi ”șarpe cu capișon” deoarece, în momentul atacului, gâtul este dilatat la unele specii de șerpi asemenea unui capișon.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook