Simona Ionescu / Redactor Șef

Previziunile Babei Vanga pentru anul 2024 sunt cutremurătoare. Situația nu se schimbă nici în 2025

Previziunile Babei Vanga pentru anul 2024 sunt cutremurătoare. Situația nu se schimbă nici în 2025
Cunoscută Nostradamus din Balcani, Baba Vanga a uimit omenirea cu previziunile făcute. Previziuni cutremurătoare și pentru anul ce va veni, dar și pentru 2025.

Previziunile celebrei Baba Vanga dau omenirea peste cap. Una dintre cele mai mari clarvăzătoare ale omenirii spune că evenimentele neplăcute ne vor surprinde.

Tensiuni pe toate planurile dar și multe surprize pe plan internațional. Este ceea ce a prezis Baba Vanga pentru omenire în anul 2024 și 2025. E posibil ca toată lumea să se confrunte cu schimbări climatice dure, dar și crize financiare fără precedent. De asemenea, să nu mire pe nimeni dacă extratereștri își vor face apariția. Nici pentru ce a rămas din 2023 veștile nu sunt prea bune, e vorba de schimbări climatice cum n-au mai fost și dezastre naturale. Dar și o criză financiară gravă care ar veni asupra Europei.

Un nou virus va afecta omenirea în 2023

De asemenea, Baba Vanga a mărturisit că în 2023, în Siberia, va fi descoperit un nou virus. Dar și că oamenii vor fi injectați cu viruși care vor duce la apariția ciumei bubonice și a holerei. Și tot pentru acest an, clarvăzătoarea a văzut o furtună solară, care va afecta „scutul magnetic al planetei” și va distruge sateliții de comunicații.

Baba Vanga anunță vremuri grele pentru omenire

Rusia, China și India vor forma un „dragon puternic”

Baba Vanga se spune că a prevăzut și faptul că rușii vor invada Europa în acest an, dar și că India, China și Rusia vor forma un „dragon puternic”, care va acapara omenirea. „Un dragon puternic va pune mâna pe omenire. Cei trei giganți se vor uni…Oamenii vor avea bani roșii. Văd numerele 100, 5 și multe zerouri”, a lăsat Baba Vanga moștenire.

Printre toate aceste nenorociri, există și o veste bună. Se va găsi tratamentul într-o boală grea:  „Va veni ziua în care cancerul se va lega cu lanțuri de fier”. De asemenea, clarvăzătoarea a spus că în 2024 se va pune stop „erei petroliere” și se va apela la surse regenerabile de energie.

În 2025, Europa va fi pustiită

Pentru 2025, Baba Vanga a avut o profeție cutremurătoare, prevestiind că oamenii vor avea de suferit din motive necunoscute și ar fi pustiită. Iar trei ani mai târziu, în 2028 va apărea o nouă formă de energie și o să dispară foametea. Pentru anul 2048 se prevede o beznă totală în toată lumea. Nu în ultimul rând, prezicătoarea a anunțat și când va fi sfârșitul lumii, iar acest lucru se va întâmpla 5079.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre