Simona Ionescu / Redactor Șef

Toate profețiile cutremurătoare ale lui Nostradamus. Lumea se va sfârși în acest an!

Toate profețiile cutremurătoare ale lui Nostradamus. Lumea se va sfârși în acest an!
Considerat cel mai mare clarvăzător al omenirii, profețiile lui Nostradamus au fost mereu luate în seamă. Iată ce a spus acesta că ne așteaptă.

Nimeni nu a știut până acum despre aceste profeții ale lui Nostradamus, dar sunt pur și simplu tulburătoare.

Profețiile necunoscute ale marelui clarvăzător al omenirii se aflau într-o casetă metalică ce a fost găsită pe moșia lui Nostradamus. Descoperirea îi aparține unuia dintre cei mai importanți cercetători ai operei faimosului vizionar francez, dr. Edmond Fourier, care a găsit cutia sub un bloc de piatră, în apropiere de Paris.

Cuvintele lui Nostradamus au fost făcute publice apoi în lucrarea „Descifrarea profețiilor lui Nostradamus”. De ce au fost găsite aceste manuscrise extrem de importante tocmai acum? Fourier e de părere că a fost dorința clarvăzătorului, care era convins că prezicerile lui nu vor fi înțelese de contemporanii săi. De aceea, a lăsat indicii ca previziunile să fie găsite atunci și-a dorit el, mai precis la cumpăna mileniului.

„Mi-am dat seama ca Nostradamus ne-a oferit spre descifrare unul din celebrele sale jocuri de cuvinte”

În catrenul 69, Nostradamus a vorbit despre pământ, ca fiind un „mare munte rotund care se va rostogoli, făcând să se scufunde țări mari”. Acest lucru ar fi trebuit să se întâmple în 1999, dar acest lucru nu s-a îndeplinit. Atunci dr. Fourier și-a dat seama că, de fapt, Nostradamus le-a indicat un anume loc.

„Până la urmă mi-am dat seama ca Nostradamus ne-a oferit spre descifrare unul din celebrele sale jocuri de cuvinte. Ne indica un anumit loc. Prin „munte” el a subînțeles „o stâncă imensă și dacă aceasta va fi rostogolită, ceea ce se va găsi acolo va avea o influență uriașă asupra statelor lumii…”, spune savantul.

„Inima mea pur și simplu s-a oprit pentru o clipă”

Atunci a înțeles unde trebuie să caute și a mers imediat la o piatră neagră, rotundă, aproape de proprietatea unde a trăit Nostradamus. Cercetătorul și colegii săi au săpat și au găsit o cutie metalică, cu litera N, gravată pe capac. „Când am deschis cutia și am zărit un teanc de pergamente îngălbenite, cu scrisul inimitabil al lui Michel de Nostradamus, inima mea pur și simplu s-a oprit pentru o clipă”, a povestit acesta.

Ce conțin scrierile

Profețiile lui Nostradamus sunt de-a dreptul tulburătoare. Potrivit acestora, în anul 2436, mai precis pe 1 octombrie, va veni sfârșitul lumii.

Înainte de „apocalipsă”, economia mondială se va prăbuși. Clarvăzătorul a spus că numărul homosexualilor va crește de patru ori, iar oamenii vor începe să se mute în alte sisteme solare.

„Pentru majoritatea oamenilor, Pământul va deveni un mit”, prezice Nostradamus Multe limbi vor dispărea, iar lumea va fi „așa cum a fost înainte de Turnul Babel”. Tot Nostradamus a spus că va fi inventată o mașină de tradus universală, poate fi vorba de un calculator, iar această descoperire va duce la dispariția națiunilor.

Oamenii vor trăi 200 de ani

Pe de altă parte, actualele surse de energie vor fi înlocuite de o putere ieftină care, în viziunea lui Nostradamus, poate fi un satelit care captează energia solară și o dă pământenilor. Un lucru bun este faptul că medicina va progresa, iar oamenii vor putea trăi 200 de ani, iar o persoană de 80 de ani va arăta ca una de 50 de ani de acum. „Vechile metode chineze de vindecare vor înlocui medicina modernă. Însănătoșirea va veni din Est”, a scris Nostradamus.

Nu vor mai exista impozite

Vizionarul susține că va avea loc o revoltă de masă, în urma căreia toate impozitele vor fi desființate, iar oamenii care au puteri, vor reuși prin bioenergie să vindece cele mai grave boli. Odată cu îmbunătățirea stării de sănătate, goliciunea va fi acceptată mult mai mult. Radiațiile însă vor da de furcă pământenilor, mai spune clarvăzătorul: „Regele va fura pădurile, cerul se va deschide, câmpurile vor arde din cauza căldurii”.

Alte profeții se referă la tulburări planetare care, vor fi declanșate, susține Nostradamus, de asasinarea următorului Papă, succesorul lui Ioan Paul al II-lea, ce va avea loc în timpul unei vizite într-o țară străină. Ca urmare a acestui lucru va începe un război sfânt, iar bisericile nu vor mai exista în forma actuală. Dar oamenii, spune prezicătorul, nu vor înceta să se roage și să aibă credință mare în Dumnezeu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre