Simona Ionescu / Redactor Șef

Un celebru rapper spune că a fost blestemat când filma într-un documentar. Ce obiect bântuit a atins

Un celebru rapper spune că a fost blestemat când filma într-un documentar. Ce obiect bântuit a atins
Post Malone a discutat despre momentul în care a fost „blestemat” de cel mai bântuit obiect din lume.

Post Malone susține că „l-a lovit” ghinionul după ce a apărut în Ghost Adventures în 2018. La filmările documentarului cu lucruri paranormale a întâlnit ceea ce este cunoscut drept „cel mai bântuit obiect din lume”. Rapperul crede că a fost blestemat.

Post Malone a atins o „cutie Dybbuk” posedată

În timp ce filmau episodul înfricoșător din Ghost Adventures, rapperul a rămas îngrozit după ce gazda Zak Bagans a atins o „cutie Dybbuk” posedată. Lucrurile s-au intensificat când Post Malone a pus mâna pe umărul lui Zak, amândoi fiind terifiați de atmosfera înfricoșătoare a Muzeului bântuit din Las Vegas. 

Cutia Dybbuk este atât de celebră încât a inspirat filmul Posesia. Se crede că aceasta găzduiește un spirit malefic. După ce a apărut în serialul mult iubit, muzicianul crede că a fost „blestemat”. Spune că s-au desfășurat o serie de evenimente nefericite după ce a intrat în contact cu obiectul bântuit.

Post Malone a fost implicat într-o aterizare de urgență după ce roțile avionului său privat au fost deteriorate în timpul zborului. La patru săptămâni după aceea, a fost implicat într-un accident auto de mare viteză. Rapperul a fost, de asemenea, ținta unei invazii la domiciliu. Un grup de hoți înarmați au intrat în casa lui.

Post Malone a fost blestemat

După ce a experimentat tot ghinionul, vedeta s-a gândit la care ar putea fi cauza. Atunci Post Malone și-a dat seama de faptul că a intrat în contact în urmă cu ceva timp cu cutia Dybbuk. El crede că această cutie l-a blestemat.

În timpul unei apariții la emisiunea Late Night cu Seth Meyers, el și-a amintit: „După ce am deschis această cutie înfiorătoare Dybbuk, am avut un accident de mașină. Aproape că aveam o epavă. Apoi casa mea a fost spartă. Am păți toate felurile de chestii. Timp de o lună. Au fost lucruri cu adevărat ciudate”.

În timp ce incidentul l-a „înspăimântat”, Post Malone a recunoscut că „a avut mereu un interes pentru supranatural”. Cântărețul a dezvăluit anterior că odată i s-a părut că a văzut un OZN plutind pe cer, noaptea.

Horoscop Minerva – 3 februarie. Pentru Fecioare un nou început bate la ușă

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre