Simona Ionescu / Redactor Șef

Un specialist american spune că SUA dețin nave extraterestre, altul explică că acestea intră prin portaluri paralele

Un specialist american spune că SUA dețin nave extraterestre, altul explică că acestea intră prin portaluri paralele
Extratereștrii sunt pe pământ. Cel puțin așa crede Frederick Portigal, un fost inginer al Forțelor Aeriene ale SUA și Boeing. Acesta crede că navele extraterestre „călătoresc prin găuri de vierme și o altă posibilitatea este un portal între universuri paralele”.

La rândul său, David Grusch, fost oficial al serviciilor de informații e mărturisit că guvernul american ar fi în posesia unor nave extraterestre „intacte și parțial intacte”.

David Grusch, care spune că SUA dețin nave de origine non-umană, a coordonat o analiză asupra fenomenelor anormale neexplicate în cadrul unei agenții a Departamentului de Apărare. El a lucrat 14 ani în servicii și susține că „accesul la navele extraterestre este oprit ilegal pentru membrii congresului american”.

SUA recuperează de ani buni bucăți de nave extraterestre sau chiar nave întregi

Acesta a dat un interviu jurnaliștilor Leslie Kean și Ralph Blumenthal, care au vorbit anterior despre existența unui program secret al Pentagonului care investiga OZN-uri și le-a mărturisit că de ani buni SUA recuperează nave sau bucăți de nave non-umane.

„Nu vorbim despre origini sau identități prozaice. Materialul include vehicule intacte și parțial intacte”, a spus Grusch. Specialistul a mărturisit că în urma analizei s-a aflat că materialul „are origine exotică”, ceea ce înseamnă „inteligență non-umană, de origine extraterestră sau necunoscută”. „Analiza este bazată pe morfologii de vehicule și aranjamente atomice unice și semnături radiologice”, e de părere Grusch.

 

Nu în ultimul rând, acesta a vorbit de existența unui „program de recuperare” de materiale de OZN-uri în fața Congresului. Pe de altă parte, el spune că nu a văzut personal acele nave și nici nu știe unde ar putea fi.

 „Nu suntem singuri”

La rândul său, actualul oficial al serviciilor de informații americani, Jonathan Grey, spune că SUA nu e singurul loc de unde se recuperează nave extraterestre. „Fenomenul inteligenței non-umane este real. Nu suntem singuri. Recuperările de acest fel nu sunt limitate la Statele Unite. Acesta este un fenomen global, însă o soluție globală continuă să ne dea bătăi de cap”, a confirmat Jonathan Grey.

Nave extratereștri

„Una este să ai povești pe bloguri conspiraționiste, dar alta este atunci când oameni din interior fac acest pas”

Nu în ultimul rând, Nick Pope, care a investigat OZN-uri în perioada anilor 1990 susține că cei din interior care vorbesc despre asemenea lucruri nu au cum să mintă, conștienți fiind de consecințe.

„Una este să ai povești pe bloguri conspiraționiste, dar alta este atunci când oameni din interior fac acest pas.

Atunci când acești oameni depun plângeri oficiale, o fac bazat pe înțelegerea că, dacă au făcut cu bună știință o declarație falsă, sunt pasibili de amenzi usturătoare și/sau închisoare. Eu cred că este diferit atunci când te duci în fața Congresului și a serviciilor de informații și faci așa ceva. Vor exista consecințe dacă se dovedește că [ce ai declarat] nu este adevărat”, a declarat Pope.

Portal universuri paralele

Cum reușesc extratereștrii să vină pe pământ

Frederic Portigal, renumit om de știință afirmă că extratereștrii folosesc tehnologia de penetrare a găurilor de vierme pentru a putea să mute OZN-urile lângă suprafața pământului, folosind o viteză de 48.000 km/h. În octombrie 2021 acesta a spus presei că „Ei călătoresc prin găuri de vierme și o altă posibilitate este un portal între universuri paralele. (…) SUA au recunoscut oficial existența unui OZN pe cerul nostru.

Acest lucru este bine, dar ei au spus că A, nu au spus că B, au lăsat o urmă de îndoială spunând că nu știau al cui aparat este și Pentagonul nu a folosit termenul de extraterestru. Și, în acest timp, din 2008, au urmărit zilnic nave extraterestre uriașe care intră în lumea noastră”, a mărturisit Portigal.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre