Simona Ionescu / Redactor Șef

Ai visat oameni? Explicații despre ipostazele in care i-ai visat

Ai visat oameni? Explicații despre ipostazele in care i-ai visat
Ai visat oameni? Dacă sunt în vârstă înseamnă noroc și binecuvântare. Dacă petrec însemnă noroc și multe bucurii.

Ai visat oameni? Poate fi un semn că vei avea bucurii, sau, dimpotrivă, vei fi supărat, în funcție de câți sunt și ce fac oamenii din vis, spun cercetătorii în domeniu.

Ai visat oameni? Semnificații

Ai visat oameni? Poate fi un semn că vei avea bucurii, sau, dimpotrivă. Cercetătorii de vise spun că este și de bine și de rău, în funcție de câți oameni sunt în vis, ce fac și cum sunt îmbrăcați.

Însă, oamenii de știință nu pot confirma că visele pot fi premoniții. Ei spun că realitatea, grijile, gândurile și experiențele noastre pot influența visele.

În timp ce cercetările științifice nu au găsit dovezi care să susțină ideea viselor profetice, oamenii raportează în mod obișnuit că visează despre evenimente sau circumstanțe care s-au întâmplat ulterior

Potrivit Psychology Today, anchetele informale au sugerat că aproximativ jumătate din populație a avut un fel de vis profetic.

Rezultatele sondajelor pot deveni uneori distorsionate, în funcție de cine este implicat. Persoanele cu o credință mai puternică în experiențele psihice tind să creadă în interpretarea viselor.

Pe de altă parte, persoanele care nu cred probabil că nici nu vor lua în considerare posibilitatea ca visele lor să prezică viitorul.

Ai visat oameni? Poate fi un semn că vei avea bucurii, sau, dimpotrivă

Ce înseamnă când visezi oameni în alb

  • De pildă, se spune că dacă visezi oameni îmbrăcați în alb, semnifică de cele mai multe ori bucurie, fericire, bunătate sufletească. Aveți un sentiment de întregire sentimentală și înseamnă că vă așteaptă o relație sau poate un mariaj.
  • Dacă visați că purtați haine albe, înseamnă că veți fi fericiți. La fel dacă visați pe cineva purtând haine albe, înseamnă fericire pentru cei care le poartă.
  • Însă, dacă este o adunare de oameni, ar putea fi durere, întristare, frământări.
  • Dacă însoțești mai mulți oameni, ar putea înemna că vei primi o veste plăcută.
  • Iar, dacă sunt oameni în vârstă, ar putea fi vorba de noroc și binecuvântare.
  • Dacă stai de vorbă cu oameni în vis, s-ar putea să ai un noroc imediat, chiar o căsătorie.
  • Oamenii în negru ar putea să anunțe un deces, o supărare.
  • Însă, dacă persoanele sunt vesele ar putea anunța bucurii.

Ai visat un copil? Ce ar putea să înseamne

Ai visat un inel? Simbolizează o legătură oficializată

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre