Lui CRBL îi e dor de celebritatea de acasă. N-a reușit să atingă succesul în Spania și buzunarele s-au golit

Lui CRBL îi e dor de celebritatea de acasă. N-a reușit să atingă succesul în Spania și buzunarele s-au golit
E hotărât: CRBL vine acasă. A făcut consiliu de familie, au pus toate toate la punct și s-au pus pe treabă.

După câțiva ani de Spania, CRBL nu e mulțumit de cum arată viața sa și vine acasă.

Lui CRBL îi e dor de celebritate. N-a reușit să atingă succesul în Spania și buzunarele s-au golit

Când a decis să lase România și să plece în Spania, CRBL a vândut tot. A crezut că acolo vor merge câinii cu covrigii în coadă și a vrut să încerce. Doar că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg și nu i-a ieșit ce și-a dorit, așa că se întoarce acasă. Definitiv. Și nu îi e deloc frică să o ia de la capăt. El a mărturisit tot ce are de gând să facă în emisiunea lui Măruță.

„Din septembrie, suntem din nou în țară”

„Azi-noapte am stat și am făcut ședință de familie și azi-dimineață am luat decizia de a reveni pe plaiuri mioritice. Din septembrie, suntem din nou în țară. Vreau să fac muzică, am niște proiecte. Vreau să continui ce am început, că mai am de spus și de arătat”, a declarat CRBL.

Fetița se întoarce la aceeași școală

S-au rezolvat și problemele fetiței artistului, care se va întoarce la aceeași școală. „Am făcut demersurile. Astăzi a avut un test, să vadă la ce nivel este. Am fost la școală cu ea și a trebuit să-i facă un test de evaluare, să vadă unde o încadrează. Se întoarce la aceeași școală”, a mai spus artistul.

Cum va transporta 100 de perechi de încălțăminte

Singura problema cu care se confruntă acum artistul e mutatul pentru că are foarte multe lucruri de adus în România, printre care și nu mai puțin de 100 de perechi de încălțăminte, plus alte lucruri, biciclete, un caiac, o motocicletă și multe altele. În plus, e greu de spus unde le va pune, pentru că, cel puțin pentru moment, CRBL va locui cu chirie.

Dar speră că totul se va lega și, soția sa va avea succes cu școala de dans pe care urmează să o deschidă curând. „Am o pereche de adidași care e 17.000 de euro. Am rămas șocat. A crescut peste ani. Se întâmplă lucruri când păstrezi. Eu i-am cumpărat second, oricum. Că nu-i găseam nici eu când i-am cumpărat, acum vreo 6 ani. Am dat 400 de euro pe ei și acum sunt 17.000”, s-a destăinuit simpaticul cântăreț.

Sursă foto: instagram