CRBL face dezăluiri dureroase. S-a pus problema divorțului de soție. „Noi doi suntem la extreme, plus cu minus”

CRBL face dezăluiri dureroase. S-a pus problema divorțului de soție. „Noi doi suntem la extreme, plus cu minus”
CRBL și soția sa, Elena, s-au mutat în Spania în urmă cu câțiva ani și își trăiesc viața după bunul plac. Artistul spune că au o căsnicie reușită, însă mărturisește că au fost și momente care, gestionate prost, ar fi putut duce la divorț.

Au aproape 15 ani de când s-au căsătorit și mereu au fost discreți cu viața de cuplu. Exceptând ce a lăsat artistul să se vadă pe micul ecran cât a participat la show-ul Survivor, nu se mai știu multe lucruri despre familia sa. Însă, recent a oferit un interviu unde a mărturisit că s-a gândit serios la divorţ.

„A trebuit să mă schimb și eu pentru ea, și ea să se schimbe pentru mine”

„Suntem foarte bine. Nu pot spune că n-am avut și noi momentele noastre de tensiune sau de cumpănă. Suntem oameni, dar, cu ajutorul comunicării, am trecut peste. A trebuit să mă schimb și eu pentru ea, și ea să se schimbe pentru mine. A trebuit să găsim numitorul comun pentru a merge mai departe. Încă mai descoperim lucruri frumoase unul la altul. Îmi place că nu avem o viață monotonă și că adunăm amintiri în fiecare zi, dar asta ne și agită și ne aduce tensiuni. Este viață, nu?”, a declarat CRBL pentru revista Viva.

Artistul a ținut să specifice că au avut loc între ei și discuții despre un eventual divorț, la un moment dat, dar că, din fericire, au știut să gestioneze situația. S-a întâmplat în primii ani de relație, când nu se cunoșteau foarte bine, iar multe vorbe erau spuse la nervi. Acum, după atâta timp, nu s-ar mai pune problema unor „astfel de discuții”.

„Ne completăm reciproc perfect”

CRBL este mândru de soția și de fiica sa și spune că le iubește enorm. Pe partenera sa de viață o descrie ca pe o persoană cu caracter și o eroină, cuvinte mari care descriu fără doar și poate relația pe care o au ca și cuplu.

„Noi doi suntem la extreme, plus cu minus, dar ne completăm reciproc perfect…  O iubesc foarte tare și îi mulțumesc că m-a înțeles și că m-a susținut în tot ce am realizat până acum. Uitându-ne la Alesia, suntem foarte norocoși că ne avem unul pe altul.”, a mai spus CRBL.

Artistul mai menționează că nu s-au confruntat până acum cu episoade de gelozie, pentru că există încrederea reciprocă și nu au avut motive care să trezească suspiciuni niciuneia dintre părți.