Finalistă Survivor, traumatizată. Nimeni, până la ea, nu a avut curaj să recunoască

Finalistă Survivor, traumatizată. Nimeni, până la ea, nu a avut curaj să recunoască
Elena Chiriac, una din finalistele Survivor România 2022, a revenit acasă, la familia ei, dar totul s-a schimbat. Nimeni, până la ea, nu a avut curaj să recunoască ce se întâmplă.

Finalista a recunoscut însă, într-un interviu exclusiv pentru Ciao.ro că este traumatizată. După cinci luni petrecute în junglă viața i s-a schimbat. „Cel mai greu a fost să renunț la identitatea mea de acasă, lucrurile care mă defineau ca om: prietenii, hainele, activitățile, și să mă trezesc într-o junglă cu nimic de făcut din ceea ce știam să fac eu bine. Mi-a fost greu să mă adaptez, să stau fără familie și să accept tot ceea ce se întâmpla în jurul meu legat de oameni și de mediul care mă înconjura”, a relatat tânăra.

Primul moment de cumpănă a fost acela când și-a dat seama că, deși făcea parte dintr-o echipă, era singură. „Am realizat că sunt singură și că oricine ar fi în jurul meu eu mă am pe mine și nu mă pot baza pe nimeni altcineva în afară de mine. Îmi era greu să accept faptul că nu toți oamenii ar face ce aș face eu (…) luptam cu fiecare dintre ei, luptam cu prejudecățile lor, luptam cu mine în același timp fiindcă nu era ușor să supraviețuiești în junglă, dar și printre oameni”, a mai declarat finalista.

Elena Chiriac recunoaște cât e de traumatizată după viața în junglă

Dar greul abia acum a început pentru Elena Chiriac. După ce s-a întors acasă. spune că a redevenit ea, dar o ea „traumatizată”. „Este Survivor, partea a doua. Este greu, nu pot să dorm fără pastile, nu pot dormi în pat – dorm pe jos, pe parchet – nu mă pot opri din mâncat. Dacă mă apuc să mănânc ceva, nu am limită. De aceea trebuie să îmi drămuiesc foarte bine porțile, în așa fel încât să nu fie mari. În schimb, este frumos pentru că am visat la asta cinci luni.

De când am pășit în Survivor, visam doar să ajung înapoi acasă. La cât de greu era, am vizualizat momentele acestea în fiecare clipă și mă consolam spunându-mi că o să fie bine, că o să ajung acasă, o să-mi văd familia, o să mănânc. Am visat la clipele acestea atât de mult încât mi se pare ceva normal. Survivor pare că a fost un vis, iar eu sunt din nou eu, traumatizată, dar mai puternică și mai bună.

Apreciez și văd altfel lucrurile și oamenii din viața mea, sunt mai recunoscătoare pentru tot ce am. Mi s-a schimbat percepția asupra tot ce înseamnă haine, bani, lucruri materiale. Acum, pentru mine nu mai contează nimic decât familia și mâncarea”, a recunoscutr Elena Chiriac.

Sursa foto: instagraI