Exclusiv. Ce fată rea! Lidia Buble și-a șters tatuajul de pe posterior, dar și-a făcut altul. Foto

Exclusiv. Ce fată rea! Lidia Buble și-a șters tatuajul de pe posterior, dar și-a făcut altul. Foto
Zilele trecute, Lidia Buble a împlinit 29 de ani, ocazie cu care, pe lângă darurile pe care le-a primit de la prieteni, rude și colaboratori, și-a făcut ea însăși unele.

De ziua ei, Lidia Buble și-a făcut cadou noi tatuaje. Asta după ce, la despărțirea de la fostul ei iubit pe termen lung, Răzvan Simion, a avut grijă să îndepărteze din tatuajele pe care le avea. Printre altele a înlăturat tatuajul în formă de coroană regală pe care îl avea pe posterior.

Lidia Buble a petrecut în stil de ziua ei, și s-a răsfățat cu caviar. Dar  cel mai impresionant cadou și l-a făcut singură. Ea a vizitat un salon de tatuaje, unde și-a făcut mai multe desene pe corp, de mici dimensiuni, însă plasate strategic în locuri incitante, cum ar fi zona de sub sâni, glezna sau umărul.

,,Am venit să-mi fac o surpriză de ziua mea, vreau să-mi fac niște tatuaje. Să nu vă speriați că nu sunt mari, sunt micuțe și toate au o poveste tare faină și abia aștept să vi le arăt, dar doar când vor fi gata” a spus Lidia Buble pe Instagram.

Ce reprezintă tatuajul de noroc pe care și l-a făcut Lidia Buble

În weekend, încălțată în stilettos de lac roșu, Lidia Buble a etalat unul din cele mai noi tatuaje care îi înfrumusețează corpul: un delicat contur de ardei iute. Din cele mai vechi timpuri, ardeiul iute roșu a fost asimilat de oameni cu puteri magice împotriva răului și a Diavolului însuși. După ce a ajuns să fie trimisă în judecată pentru că a dat mită unor polițiști, Lidia Buble  vrea să scape de rele, așa că și-a tatuat ardeiul pe gleznă.

În sudul Italiei, ardeii iuţi sunt utilizaţi pentru protecţia personală. Se obişnuieşte ca ardeii să fie înşiraţi pe o aţă agăţată în casă, la uşă sau pe balcon. Unii italieni preferă să poarte bijuterii sub formă de ardei.

De asemenea, în practica Feng Shui, exista superstiţia conform căreia oamenii de afaceri se asigurau că îşi vor mări veniturile atârnând un şirag de ardei iuţi pe uşă, în interior. Se zice că această practică esra adecvată micilor afaceri, şi nu marilor corporaţii.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre