Lidia Buble a ales numele viitoarei sale fetițe. E clar că momentul se apropie

Lidia Buble a ales numele viitoarei sale fetițe. E clar că momentul se apropie
De ceva vreme, Lidia Buble ne tot vorbește de momentul în care va deveni mamă. Mai nou, vedeta a ales și numele viitoarei fetițe.

Chiar dacă nu vrea să spună nimic despre relația de iubire în care este, Lidia Buble se gândește tot mai intens la copii.

Lidia Buble a ales numele viitoarei sale fetițe. Vrea să ne spună ceva?

Lidia Buble speră că va deveni mamă cât de curând și spune că e mai mult decât pregătită să intre în acest rol. Recent, ea i-a lăsat surprinși pe fanii săi, afirmând că a ales deja numele copilului, dacă va fi fetiță. Să se fi întâmplat ceva în viața vedetei, care spun că un bebeluș nu reprezintă o provocare pentru artistă, ci doar o binecuvântare?

„Mă văd o mămică foarte cool și răbdătoare. Mă văd o mămică ideală”

„Eu m-aș putea vedea mămică oricând pentru că de mici noi ne-am crescut acasă între noi. Am fost și bonă, adică oricând ar veni, eu o să fiu pregătită.

Acum Dumnezeu decide când va fi momentul și cu cine! Mă văd o mămică foarte cool și răbdătoare. Mă văd o mămică ideală! Acest răspuns mi-l dau nepoții mei, favorizându-mă, petrecem foarte mult timp împreună! Familia este sursa mea de energie”, a dezvăluit Lidia Buble.

Cum a ajutat-o cumnata

Cu ceva timp în urmă, Lidia spunea că și-ar dori ca pe viitoare ei fetiță să o cheme Rahela, dar cumnata sa a venit cu o altă propunere, care i-a plăcut și mai mult. E vorba de Hadasa. Cât privește numărul de copii, artista a menționat că oricâți ar fi, vor fi bineveniți, pentru că ea provine dintr-o familie numeroasă.

„Când vine vorba despre copii, sunt disperată. Nu-mi doresc nici un copil, nici doi, nici trei, nici zece…mai mulți. Aș vrea să să-i pun unei fetițe numele mamei mele, Rahela. Una dintre cumnatele mele mi-a luat-o înainte și mi-a spus numele Hadasa, care îmi place mult. Deci ăsta ar fi numele”, a mărturisit cântăreața.

Sursă foto: instagram