Lidia Fecioru ne învață ce obiecte aduc noroc în casă. Atenție mare la ce mobilă cumpărați

Lidia Fecioru ne învață ce obiecte aduc noroc în casă. Atenție mare la ce mobilă cumpărați
Sfaturile bioenergoterapeutului Lidia Fecioru sunt întotdeauna căutate și puse în practică. Iată ce trebuie să puneți în locuință pentru ca norocul să nu vă ocolească.

În cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, Lidia Fecioru ne-a dat sfaturi excelente despre cum să ne meargă bine în viață.

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru ne învață ce obiecte aduc noroc în casă. Atenție mare la ce mobilă cumpărați

Potrivit informațiilor oferite de Lidia Fecioru, extrem de important este cum așezăm mobila, iar în acest sens mesele trebuie să aibă colțurile rotunde pentru a ține energiile la distanță. De asemenea, e foarte important ca pereții să fie zugrăviți în multe culori.

“Sunt multe obiecte care ne aduc noroc în casă. În primul rând, trebuie să aşezăm mobila. Noi nu ne gândim când ne cumpărăm mobilă. Nici eu nu m-am gândit şi am făcut o greşeală. Am luat masa de mijloc care e dreptunghiulară şi trebuia să aibă colţurile rotunde pentru că energiile nu trebuie să se lovească.

E bine să avem culori în casă. La mine un perete are o culoare, iar un alt perete altă culoare. Niciodată nu mă uit să fie perdelele în combinaţie cu pereţii. Eu pun perdelele cum îmi place mie acum. Dacă le vreau roşii, le pun roşii. Important e să îmi placă geamul. Să fie o armonie, e foarte important. Să vopsim cu gust”, a spus bioenergoterapeutul.

Să ardem tămâie și salvie

Ar fi foarte dacă în casă am avea un acvariu cu pești, dar și bambus, pentru că aduce noroc la bani. Și, bineînțeles, o potcoavă, dar nu cumpărată, ci găsită. Și să nu uităm să ardem tămâie și multă salvie. „Aveam o vitrină în casă şi aşa îmi dădeam seama că bibeloul Pescarul cu peşte se mişcă. Ne aduce noroc peştele dacă îl avem în casă.

Şi în Feng Shui e important. Sau chiar şi un peştişor în acvariu. Semnul peştilor. De bambus am spus, aduce noroc în casă, noroc la bani, noroc în sine. Potcoava aduce foarte mult noroc şi e bine să fie găsită, nu cumpărată. Ideal ar fi să o găseşti. Potcoava are un loc special: deasupra uşii sau pe poartă şi se pune cu U-ul în sus. Nu în jos, ci în sus”, a povestit Lidia.

Puneți în bucătărie și în casă un coș cu fructe

Nu în ultimul rând, pentru a ne asigura un loc în societate, în casă trebuie să avem mereu un coș plin cu fructe, dar și o statuetă sub formă de cal sau clopoței de vânt.  „În Feng Shui există, mai ales după ce a început Anul Chinezesc, fructele şi dulciurile care se pun într-un bol. E bine să avem un bol sau un coş cu fructe în casă.

Ele se şi combină frumos, arată bine, dar şi aduc un loc în societate. Îţi asigură un loc în societate. Se spune că trebuie să punem opt portocale, iar dacă una se strică o schimbăm. Asta aduce bogăţie casei. Cristale ne putem pune în casă, cuarţurile, lămpile de sare, elefanţi.

La statuetele cu elefanţi trebuie să fie cu trompa în sus şi trebuie să fie cel puţin trei, să aibă suita, adică mama, tata, fiul. Despre cal se spune că e la fel de important pentru că îţi dă posibilitatea să fii un lider, un conducător. Este semnul că eşti pe cai mari. Mai sunt şi clopoţeii de vânt despre care se spune că nu trebuie puşi într-un loc pe sub care treci, deci trebuie să fie într-un colţ. Semnifică bogăţie, sunt aducători de bani”, a povestit bioenergoterapeutul.

Sursă foto: wikipedia