Mai sunt doar câteva zile până când vom asista la Învierea Domnului. Ce superstiții se păstrează din cele mai vechi timpuri.
Parapsihologul Lidia Fecioru vă învață ce să faceți în Săptămâna Patimilor pentru a avea noroc și sănătate
Invitată în emisiunea VIP de la Prima TV, parapsihologul Lidia Fecioru a vorbit despre câteva obiceiuri care se țin în Săptămâna Mare. Cine reușește să țină pasul cu tradiția va avea parte de cele mai bune lucruri în acest an. Lidia Fecioru amintește în primul rând că Paștele nu trebuie să ne prindă cu casa murdară dacă vrem să avem noroc la bani. De asemenea, e foarte important ca în această perioadă să dăruim.
Ce ține de zilele de sărbători, este bine să dăruim din suflet, puțin, mult, nu contează
„Sărbătorile vor să găsească curățenia casei, dacă avem ordine, avem o energie care curge, care ne aduce bunăstare, de aduce inclusiv noroc la bani.
În această perioadă grea pentru noi, măcar să știm să iertăm. Ce ține de zilele de sărbători, este bine să dăruim din suflet, puțin, mult, nu contează. Să nu îți pară rău că ai dat”, a mărturisit Lidia Fecioru.
Puneți în buzunar în noaptea de Înviere o bancnotă
Tot pentru a atrage sporul casei e bine ca în noaptea de Înviere, când mergeți la biserică, să aveți o bancnotă sau un ban în buzunar. Acestea trebuie sfințite, apoi se vor păstra în portofel tot anul. De asemenea, ar fi bine dacă de Înviere credincioșii ar da de pomană un animal cu cap. Se consideră că este o jertfă adusă lui Iisus, dar și pentru mântuirea sufletelor care plecați într-o altă lume.
„Trebuie să avem la slujba de Înviere o bancnotă în buzunar, pe care să o sfințim în noapte de Înviere. Această bancnotă să o păstrăm în portofel, ea vine pentru învierea noastră. Ne va purta noroc la bani. Trebuie să dăm de pomană obligatoriu un cap, un pește, o găină vie. Este pentru mântuirea sufletului celor care sunt plecați din viața noastră. Se spune că este o jertfă în memoria lui Iisus Hristos”, a mai spus Lidia Fecioru.
Sursă foto: antena 3
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook