Lidia Fecioru ne învață care sunt lucrurile care distrug energia unei femei. Ce nu trebuie să facă niciodată o doamnă

Lidia Fecioru ne învață care sunt lucrurile care distrug energia unei femei. Ce nu trebuie să facă niciodată o doamnă
Sunt femei care se plâng tot timpul că nimic nu le iese bine, pe nici un plan. Care să fie oare motivul? Nu cumva greșesc și ele?

Dacă vreți să depășiți cu bine orice obstacol, doamnelor, trebuie să țineți cont de anumite reguli. Lidia Fecioru spune niște lucruri extrem de interesante.

Celebrul bioenergoterapeut Lidia Fecioru ne învață care sunt lucrurile care distrug energia unei femei. Ce nu trebuie să facă niciodată o doamnă

Potrivit Lidiei Fecioru, principala greșeală pe care o face o femeie este că face lucruri care nu îi plac. În acel moment ea își pierde o mare cantitate de energie și toate lucrurile o iau razna. „Se spune că muierea care nu are pitici pe creier înseamnă că e o sfântă, ceea ce eu nu am întâlnit. Înseamnă că alea sunt ciocănitori, care ciocănesc la cap foarte mult. Pentru că alea nu ştiu să trăiască”,  a explicat Lidia Fecioru.

Costă ieftin să fii curat

De asemenea, parapsihologul susține că indiferent cât de ocupată ar fi o femeie, trebuie să aibă multă grijă de imaginea sa. În caz contrar, își va pierde foarte mult din energie. „Cu siguranţă, fiecare dintre noi avem pe cineva alături care se spală pe cap o dată la 10 zile, care chiar dacă are părul lung, nu spune nimeni să nu îl porţi, dar îngrijeşte-l, spală-l.

Costă ieftin să fii curat. A fi îngrijit nu înseamnă să ai manichiură de nu ştiu câţi bani, ci să ai o mână îngrijită pentru că mâna este oglinda femeii. Şi picioarele la fel. Aşa că totul trebuie să fie îngrijit.”, a mai spus terapeutul.

Nu vă ascundeți emoțiile

Atât doamnele, cât și domnii nu trebuie să-și ascundă emoțiile, fie cele bune, fie cele mai puțin bune. Dar nu lăsați pe nimeni să vă știe durerea. Toată lumea spune că trebuie să ai numai emoţii pozitive, numai să gândeşti pozitiv, să transmiţi iubire. Eu şi la bărbaţi şi la femei spun acelaşi lucru.

Dar lacrima la un bărbat nu înseamnă nici ruşine, nici păcat. Pentru că au emoţii cei care au suflet, care trăiesc sentimental. Sentimentele pot aduce şi lacrimi de bucurie, şi lacrimi de supărare. (…) Nu lăsa pe nimeni să îţi vadă locul dureros pentru că te va lovi exact acolo unde te doare.”, e de părere Lidia Fecioru. Nu în ultimul rând, doamnele trebuie să aibă mereu un hobby și să nu se compare cu altele, pentru că fiecare femeie e unică în felul ei.

Sursă foto: facebook