Flacăra violet, folosită și de Putin după ce a fost folosită de Traian Băsescu. Dovezile sunt clare

Flacăra violet, folosită și de Putin după ce a fost folosită de Traian Băsescu. Dovezile sunt clare
În ultimele zile, când a dat cele mai importante declarații, Vladimir Putin a atras atenția întregii lumi purtând aceeași cravată.

Aceeași cravată și același costum. Așa a apărut Vladimir Putin în fața camerelor de luat vederi. Un motiv de discuții.

De ce poartă Vladimir Putin aceeași cravată în ultimele zile. Ce semnificație are culoarea vișiniu

Potrivit informațiilor oferite de Daily Mail, când a făcut anunțul despre invadarea Ucrainei, Vladimir Putin a fost văzut purtând aceeași cravată vișinie, dar și același costum ca atunci când a vorbit despre faptul că Ucraina este strâns legată de Rusia și nu are propria sa istorie. De ce să fie ales liderul de la Kremlin aceeași ținută?

Un prim răspuns al unor specialiști este faptul că Putin hotărâse deja să invadeze Ucraina. De asemenea, sunt și voci care susțin că ambele mesaje ar fi fost înregistrate în aceeași zi.

De asemenea, specialiștii spun că vișiniul semnifică somptuozitatea, grandoarea și maiestuozitatea. Așa că Putin ar fi ales să folosească o cravată într-o asemenea nuanță tocmai pentru a arăta forța de care dă dovadă.

Traian Băsescu și soția sa, Maria

Ce a simbolizat culoarea violet purtată de Traian Băsescu

Și Traian Băsescu a ales să poarte în preajma alegerilor din 2009 culoarea violet. „Flacăra violet” a fost mult mediatizată în țara noastră începând din acel moment, fiind un concept care provine atât din ezoterism cât și din artele marțiale. Se pare că Băsescu a ales să poarte această culoare pentru a obține mai multe voturi, a fi protejat de atacurile paranormale, dar și pentru a fi sănătos.

De altfel, s-a tot vorbit de faptul că Traian Băsescu l-ar fi angajat atunci pe renumitul parapsiholog Aliodor Manolea, pentru a-l ajuta cu diferite tehnici ezoterice. Aceeași persoană care l-a ajutat anterior și pe contracandidatul său, Mircea Geoană. În România, o variantă a tehnici de meditația cu flacăra violet a fost creată de psihologul Teodor Vasile în anul 1999, fiind marcă înregistrată la OSIM.

 

Recomandarile noastre