„Cănița magică”, ritualul care vă îndeplinește orice dorință. Lidia Fecioru face asta mereu

„Cănița magică”, ritualul care vă îndeplinește orice dorință. Lidia Fecioru face asta mereu
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit care e ritualul cu ajutorul căruia își îndeplinește cele mai arzătoare dorințe.

Cănița magică poate îndeplini toate dorințele, susține bioenergoteraputul Lidia Fecioru. Nu e nevoie de mare lucru pentru a realiza acest ritual. Doar de o cană de lut, un bănuț și un obiect care să reprezinte dorința pe care o aveți. De exemplu, dacă doriți o casă nouă, aveți nevoie de o fotografie cu o casă, ori dacă doriți să vă căsătoriți, puteți folosi un inel oarecare.

„Se ia o cănuță de lut și se pune un bănuț în ea. Să fie o monedă. Se pune puțină miere. Atunci când spui dorința, să ții în mână acea monedă. De pildă, dacă vrei o casă, pui în interiorul căniței o fotografie mică cu o casă. Adaugi mierea în cană, până când aceasta depășește fotografia respectivă.

Este bine să legăm de cană o brățărică de aur sau ceva valoros. Din prima atrage bogăția. Important este să nu punem 10 dorințe într-o căniță, ci una singură, realizabilă.

Lăsăm cana 24 de ore pe pervazul geamului. O lăsăm acolo, cât să prindă un asfințit și un răsărit. După care o acoperim cu o cârpă curată albă și o ascundem undeva. Din când în când, să ne gândim la dorința noastră. Pentru căsătorie se pune un inel în interior. Putem pune orice inel. Lăsăm cana acolo, până când aceasta se îndeplinește”, a explicat Lidia Fecioru.

Cine este Lidia Fecioru

Lidia Fecioru este unul din cei mai cunoscuți bioenergoterapeuți din România. Totodată, de-a lungul timpului, Lidia Fecioru a fost coafeză, bibliotecară, director de casă de cultură, medic legist, secretară de editură și, în cele din urmă, bioenergoterapeut. Totodată, a reușit să urmeze cursurile prin corespondență ale Școlii de Cultură și de Arte, după care a absolvit Facultatea de Regie – Teatru – Film.

Apoi a mers din curiozitate la cursurile lui Ignatenko, un parapsiholog din Ucraina, care ținea cursuri și la Moscova. Ulterior  s-a apucat de medicină și a terminat facultatea la Chișinău.

Recomandarile noastre